Slik forbereder du huden din til den store dagen

29.04.2018

Bryllupssesongen er startet og festdagene i mai er like om hj ørnet og uansett om det er du som skal gifte deg eller om du er gjest i et bryllup, eller bare ønsker å se fresh ut til festdagene i mai, så vil man gjerne at huden skal se super bra ut den dagen. Vi tenker i dette innlegget å gi våre beste tips om hvordan du best forbereder huden f ør de store dagene!

Til å begynne med, s ørg for at du har god tid

Hvis du skal bytte hudpleierutine, se til at du har minst 3 måneder på deg, f ør den stor dagen, slik at huden kan vende seg til endringen og gi deg de resultatene du ønsker.

Det viktigste i din hudpleierutine, er akkurat det; Rutine. S ørg for å rengj øre ansikt, hals og dekolletage morgen og kveld. F ølg på med ansiktsserum og ansiktskrem for din hudtype - og glem ikke både hals og dekolletage! Uansett hudtype, så trenger huden din fuktighet, så s ørg for å booste huden din grundig med fuktighet for å gj øre den så myk og ungdommelig som mulig.

Det er også viktig å tenke SPF. Solen er deilig, men strålene skader dessverre huden raskt, så det er viktig å alltid beskytte huden med solkrem!

Er bryllupsdagen rett rundt hj ørnet?

Pass på at du ikke bryter med din nåværende hudpleierutine om det er kort tid til bryllupet. Dette skyldes at huden trenger tid til å bli vant til den nye hudpleierutinen, og du vil jo unngå akne og lignende på bryllupsdagen din - ikke sant? Bruk i stedet for hurtigreparasjoner, for eksempel i form av en gl ødgivende ansiktsmaske.

S ørg for at du får i deg godt med vann og C-vitamin!

Huden har det veldig bra hvis du drikker godt med vann, så s ørg for at du får i deg minst en og en halv, til to liter vann, (mer hvis du oppholder deg i et varmt klima eller trener mye), og vitamin C booster med antioksidanter som igjen gir gl ød og beskytter huden mot ytre påkjenninger.

Du får best i deg vitamin C via mat, for eksempel paprika og appelsin. Men du kan også booste huden med ekstra vitamin C med hudpleieprodukter, for eksempel SkinPlan Vitamin C Booster som er et pulver du blander med din ansiktskrem, eller Lumene VALO Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence som er en essence med en gl ødgivende formel som tilf ører huden maksimalt med fuktighet og vitamin C.

Hudpleie kvelden f ør den store dagen:

Husk å rengj øre huden grundig med din vanlige rengj øring. For å redusere hevelse og gi næring og gl ød, så kan vi anbefale Skin79 Golden Snail Intensive Essence Gel Eye Patch. Disse gylne øyemaskene som gir en effektiv fuktighetsgivende og nærende boost til trette øyne!

Du kan også teste Peter Thomas Roth 24K Gold Mask, en deilig gl ødgivende ansiktsmaske med 24 karat gull. Det gir en oppl øftende effekt samtidig som den hjelper til med å gi et jevnere resultat. F ølg deretter på med ditt vanlige serum og din vanlige nattkrem!

Vil du heller, eller i tillegg bruke en nattmaske så anbefaler vi Biotherm Aquasource Everplump Night Masque som med en helt nydelig geltekstur fyller på og hjelper huden med å beholde sin fuktighet mens du sover. Slik at du våkner opp med en maksimalt fuktet og plumed hud.

Hudpleie på selve dagen:

Start dagen med å rengj øre ansiktet grundig. Pass på å puste og ta det rolig, slapp av med en Sheet Mask,f.eks Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Pearl som gir fuktighet, næring og gl ød. Bruk deretter ditt vanlige serum og dagkrem, helst med SPF.

Deretter kan du påf øre Clarins Beauty Flash Balm, som er en såkalt askepottkrem. Den reduserer alle tegn på tretthet for så å gi huden et gl ødfullt, mykere og mer ungdommelig look på et blunk!

Vi prater og prater om gl ød, men det er jo så fint For og booste huden med gl ød f ør du påf ører din makeup, spray på med Pixi Glow Mist over ansiktet. Den gir huden næring, fukt og perfekt "glow".

S ørg for at du stråler på den store dagen!