Slik sminker du deg i ferien

25.06.2018

Hvordan oppnår man en makeup med fantastisk glow og den avslappede ferielooken? Vi gir deg våre beste tips her!

En lett, strålende base!

F ørst og fremst, s ørg for at du, to ganger om dagen (morgen og kveld) rengj ør din hud ordentlig. S ørg også for å tilf øre fuktighet og ikke glem solkrem! En strålende hud starter med god hudpleie.

Nå over til sminken. Vi anbefaler en lettere base i form av en BB-krem, fremfor alt for at det kan kjennes ubehagelig å ha en tung base på seg når det er varmt ute. Her anbefaler vi Skin79 Super+ Beblesh Cream Best Set, et sett med 3 ulike nyanser slik at du enkelt kan tilpasse ønsket dekning, hudtone og hudtype - i tillegg ideell for å blande frem en skreddersydde nyanse. De kommer i tillegg i reisevennlige st ørrelser!

En klassisk bronzer, elsket av mange, er the Balm Bahama Mama Bronzer som du påf ører under kinnbena, langs hårfestet og gjerne litt på hals og kragebeinet. Foretrekker du en flytende bronzer så anbefaler vi Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Bronzer.

Legg gjerne til litt farge med en rouge fra MAC Cosmetics Extra Dimension Blush som kombinerer mykhet av en krem, blandbarheten til en lotion, og finishen til et pudder med holdbar farge og -glitrende refleksjoner.

Sist men ikke minst, highlighter. Det finnes mengder med valg fra nyanser til formler, men vi tenkte å anbefale en favoritt, nemlig rms beauty Living Luminizer. Den har en kremaktig formel som nesten f øles gel-aktig, og gir en perfekt gl ød. Påf ør lett på kinnbeina, på pannen, litt på neseryggen og litt på amorbuen for fantastisk gl ød.

Naturlig øyesminke

Når det kommer til bryn og øyne, anbefaler vi å satse på det naturlige! B ørst litt farget (eller ufarget) øyenbrynsgel på brynene for eksempel IsaDora Brow Shaping Gel, og på med litt vannfast mascara på vippene. En mascara som ikke er vannfast, men som verkligen sitter og står imot eventuelt sommerregn er Sensai Mascara 38°C Volumising, den fjernes kun ved 38 ° C vann eller med sminkefjerner for vannfast sminke.

Hvis du skal på sommerfest og ønsker å gj øre litt ekstra, anbefaler vi at du satser på gyldne og bronzeaktige toner, det passer så bra med sammen med en solkysset hud. MAC Cosmetics Power Hungry Palette inneholder 8 øyenskygger i uttrykkrike farger som bronse og gull, samt en opal-skimrende highlighter, ideell for sommeren.

Glansfulle lepper

På leppene holder vi det veldig enkelt med en leppeglans! F.eks Clarins Instant Light Natural Lip Perfector som gir pleie, s øt duft, fint skimmer og vakker glans. Vil du ha litt mer farge så kan vi anbefale MAC Cosmetics Cremesheen Lipstick.