Sommerlook inspirasjon med Helen

05.07.2018

I sommer vil man gjerne at huden skal gl øde! Jeg har skapt tre looks som er perfekt nå i sommer når man vil gl øde litt ekstra.

Spring Fling!

Her har jeg valgt å avslutte med en rosa eyeliner på våtlinjen, for en update for kvelden. Jeg synes det passer kjempegodt sammen med det oransje og r øde. Men det er absolutt ikke et must for looken, men super fint om du skal rett fra jobb til sommerfest. Jeg har også valgt å kun bruke lipliner på leppene, dette for en så matt look som mulig.

Naturlig look med mye gl ød!

Denne look'en er super til hverdags og til fest det er en naturlig look med mye gl ød. Ciatè rainbow highlighter er ikke glitrende og er derfor perfekt til hverdags bruk, samt at den holder hele dagen. Jeg bruker en "fan" b ørste som f.eks Sigma Strobing Fan f42 til å påf øre highlight på brynsbenet, neserygg, nesetipp, kinnben og en dert på haken for å fremheve den, highlight skal ligge på alle punkt som du ønsker å fremheve. Den er også helt super på bar hud, altså uten foundation under pga den gir en så naturlig gl ød.

Dewy Glow!

Glow glow glow! Her har jeg lagt fult fokus på en av mine favoritt highlightere, Ciatè dewy stick! Den har en geltekstur som virkelig tar gl øden til neste nivå! Den skaper en dewy finish med mininalt skimmer. For den mest glamour øse deg!

Sommerhilsen fra @helen.eriksen