SOS-kit for forlover

06.05.2018

Som forlover er din jobb å s ørge for st øtte, og at bruden har "alt" tilgjengelig på denne store dagen det finnes en del ting som er bra å ha med seg for å unnvike at bruden forvandles til "bridezilla".

Vannflaske til både deg og bruden! S ørg for å alltid ha en vannflaske i nærheten av både deg selv og bruden. Å få i seg rikelig med vann er viktig og ekstra viktig når du er litt stresset og varm.

Se til at dere begge har spist ordentligt! En vanlig feil mange gj ør er ikke å spise noe f ør bryllupsmiddagen, men det er negativt for kroppen, og du blir fort sliten. Du skal orke hele denne dagen og kvelden! S ørg derfor for at du og bruden har spist en god og mettende frokost, og ha brudens favorittsnacks med deg for raske mellommåltid i l øpet av dagen når energien faller.

Plaster er et must have! Vanlig plaster og gnagsårplaster er et must-ha. Nye sko som du kanskje ikke har gått ordentlig inn kan lett f øre til gnagsår, så s ørg for at du har plaster med i vesken.

Ha deodorant med deg! Nerv øsitet, varmt vær og dansing er jo alle ting som kan få deg til å svette litt ekstra. S ørg derfor for at deodorant er tilgjengelig hele dagen og kvelden. En populær deodorant er Lancôme Bocage Roll-On Deodorant, som med en praktisk, gjennomsiktig roll-on-kule som gir den maksimal komfort, mild duft og en frisk f ølelse. Fri fra alkohol!

Raskt! Huden er blitt oljete og det er tid for fotografering! Ta frem blotting papirShiseido Generic Skincare Oil-Control Blotting Paper er perfekt for dette. Et tynt papir som du legger på hvor huden er oljete (selv over sminken), papiret absorberer raskt overfl ødig olje og etterlater huden frisk og matt.

God ånde!Du kommer til å snakke med mange mennesker i l øpet av dagen, og mellom måltider og drinker er det lett å få litt dårlig ånde. Derfor er det viktig å alltid ha tyggegummi med seg slik at du kan friske opp ånden på kort tid!

Hvem har en ekstra fliseklemme?! Det er et sp ørsmål som lett kan dukke opp så s ørg for at du har med noen ekstra fliseklemmer i vesken din. Ett tips er Bravehead Professional Hairgrips 51 mm, en stor boks fylt med rundt 330 hårnåler - fordi vi alle vet at så mange hårnåler faktisk trengs.

Bruden trenger en fuktboost! Et par ganger i l øpet av den varme dagen, vil både du og bruden trenge en fuktboost. For ikke å ødelegge din vakre sminke anbefaler vi en ansiktsmist, f.eks Ole Henriksen Pure Nurture Facial Water som holder huden myk og fuktet, samtidig som aromaterapeutiske ingredienser gir sansene en avslappet f ølelse.

Hodepine? Så lenge dere slapper av, drikker mye vann og spiser riktig, b ør du kunne slippe unna hodepine, men dessverre kan det snike seg på. Husk derfor å ha med noen paracet eller ibux, eller det som vanligvis fungerer for deg og bruden, slik at du raskt kan bli kvitt hodepinen.

Hjelp str ømpene har raknet! Det er ofte lurt å ha med ett ekstra sett i vesken, men om man ikke har det så er en Hårspray, eller en blank Neglelakk , en redder i n øden! Spray eller lakker enkelt rundt området som er raknet.

Frisyren faller! Det er et absolutt must og ha med seg en god Hårspray med godt hold, vi anbefaler Lernberger Stafsing Hairspray Strong Hold, som er en hårspray med strong hold, fri fra paraberner, uv beskyttelse og gir et langvarig og vektl øst hold!

Makeup! At makeupen holder seg fresh hele dagen er veldig viktig, ta derfor med et lite reservelager slik som, Lipgloss, Leppestift og en Mascare i tilfellet tårer.

Hjelp! Neglen har fliset seg! Et problem som ofte oppstår når det ikke skal. Å ha med seg en neglefil anbefales slik at du raskt kan l øse problemet.

Har noen klær blitt ødelagt? Forhåpentligvis ikke, men hvis noen klær har raknet, kan noen sikkerhetsnåler være bra å ha med seg som en midlertidig l øsning, for eksempel til et skj ørt som har raknet eller lignende.

Det var noen tips til deg, slik at du på best mulig måte kan hjelpe bruden på den store dagen men viktigst av alt, bare vær der med din st øtte, og bare s ørg for at bruden får den beste dagen noensinne - og ikke glem å ha det g øy!