Test av Charles Worthington Volume & Bounce

06.03.2018

Hei, jeg heter Jeanett Mari Årvik og jeg driver instagram kontoen @jeanettmari.

Jeg har testet Charles Worthington, som er et nytt hårpleie merke hos eleven.no.

Charles Worthington har en lidenskap for hår, og har skapt forskjellige serier avhengig av hårtype og behov, f.eks Ultra Violet for blondt/grått hår, Everyday Gentle med produkter spesielt designet for bruk hver dag i tillegg til Volume & Bounce for ett fyldigere hår. Med Charles Worthington trenger du ikke å bekymre deg for stressende rutiner eller kompliserte produkter, da det handler om enkle, effektive og åpenbart synlige resultater som du både ser og f øler.

Charles Worthington åpnet sin f ørste salong i Charlotte Place i London og har siden da skapt seg et omd ømme som den mest prestisjefylte salongen i England. Han har vunnet noen av bransjens mest anerkjente priser og har skapt deg en fantastisk portef ølje fylt med priser og samarbeid med kjente navn inne mote og skj ønnhetsindustrien.

Jeg har testet Charles Worthington sin Volume & Bounce serie.

Volume & Bounce er en serie for deg som ønsker å bygge volum og fylde, uansett om du vil fokusere på hårr øttene, lengdene eller hele hår. I serien finner du stylingprodukter som gj ør at håret ser tykkere og fyldigere ut. Produktene har en nydelig duft av friske bær, myk saftig fersken og elementer av frisk grapefrukt.

Jeg testet

Charles Worthington Volume & Bounce Shampoo

Charles Worthington Volume & Bounce Balsam

Charles Worthington Volume & Bounce Perfect Finishing Hair Spray

Charles Worthington Volume & Bounce Texturising Spray

Nå har jeg brukt produktene en stund, og jeg elsker dem! Innpakningen på dem er pene og praktiske og enkle og åpne. Både produktene og håret lukter helt fantastisk og håret lukter godt i timevis etterpå!

Både sjampoen og balsamen er ganske tykke i konsistensen, og det er bra- for da bruker man ikke opp halve tuben med en gang. Man trenger bare en liten klatt for hele håret.

Sjampoen skummer godt og det f øles absolutt som man får skikkelig rent hår. Håret får en masse volum og blir luftig og fint. Jeg har fått flere komplimenter på håret lukter godt og ser bra ut. Når jeg skal fikse det skikkelig så bruker jeg alle fire produktene,og de funker bra sammen. Sprayene kleber ikke og jeg får ikke pustevansker av sprayene og det er jo et stort pluss!

Håret oppleves st ørre etter sjampo og balsam, men når ett nytt nivå med tekstursprayen, og volumet holder seg godt til neste dag.

Absolutt spa f ølelse hjemme, produkter som holder det dem lover - jeg vil anbefale venner og kjente og kj øpe.