Test av Elemis Body Oil & Body detox skin brush

22.03.2018

Jeg har vært så heldig å få teste en av de avslappende og fuktighetsgivende oljene fra Elemis, samt Elemis Body Detox Skin Brush som er en kroppsb ørste fra samme merke.

Oljen jeg testet heter Elemis Frangipani Monoi Body Oil, den består av naturlige oljer og virker fuktighetsgivende og gir næring til t ørr moden hud.

Oljen ble levert i en lekker r ød emballasje som matchet produktet godt. Oljen bruker jeg på kroppen, i håret, i ansiktet og på neglebåndene. Produktet er overraskende dr øy, man får virkelig mye for pengene. Dette produktet fungerer kjempegodt på denne årstiden, hvor man ønsker ekstra fuktighet. Oljen lukter helt vidundelig, og gir meg en fornemmelse av et luksi øst spa. Anbefaler den på det sterkeste.

Elemis Body Detox Skin Brush kom pakket inn i en delikat hvit pose, og alt så veldig rent og hygienisk ut. Etter å ha godt over kroppen med b ørsten f øles huden silkemyk. Allerede på kort tid ser jeg forberedelser på huden, og ser frem til hvordan resultatet vil bli over en lenger periode.

Jeg kommer definitivt til å kj øpe produktene ved en senere anledning og vil anbefale de til venner og bekjente.

Mvh Camilla Jahren Andresen, @homebyjahren