Test av Lancôme Visionnaire Cream Set

14.03.2018

Jeg har testet ut Lancôme Advanced Génifique Youth Activating Concentrate, som er f ørste steget for å bekjempe de f ørste alderstegnene. Advanced Génifique forbedrer 10 grunnleggende tegn på ungdommelig hud, både natt og dag: klarhet, hudstruktur, utstråling, elastisitet, jevn hudtone, spenstighet, fine linjer, slapp hud og dype rynker.

Jeg testet også tilh ørende dagkrem Lancôme Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream, som er en krem med en fyldig tekstur som lover å gj øre huden myk og strålende. Den inneholder 2% av molekylet LR2412 og Lancômes laboratorier har kombinert et antall n økkelingredienser som er kjent fra tidligere Lancôme-suksesser. Molekylen LR2412 er et teknisk gjennombrudd som forskerne har skapt med hjelp av såkalte gr ønne metoder og for å gj øre den så effektiv som mulig har de tilsatt både adenosin och hyaluronsyre. Den fungerer også som daglig komfort til huden da den både har mykgj ørende egenskaper og gir huden fantastiske forutsetninger til å vise seg fra sin beste side.

Og jeg kan ikke annet enn å si at de begge fungerer veldig bra! Selv sliter jeg litt med t ørr og gusten hud på vinteren , og derfor er jeg opptatt av gode dag/natt kremer, og dette var helt rett for min hud. De trekker fort inn i huden, noe som er et stort pluss, og de lukter helt vidunderlig! Jeg f øler ikke at jeg må friske opp huden med fuktighet i l øpet av dagen.

Jeg har også testet Lancôme Visionnaire Nuit Advanced Multi-Correcting Gel-In-Oil som er en nattkrem, den hjelper huden med å hente inn seg selv i nattens timer samtidig som en myke kremen reduserer rynker og øker hudens elastisitet. Den luktet deilig og s ørger for god pleie og fukt om natten.

Alle utgj ør de en komplett duo som jeg kommer til å fortsette med å bruke .

Hele settet kj øper du her; Lancôme Visionnaire Cream Set

Prikken over i'en er til slutt å bruke Lancôme L'Absolu Plumper. Som er en volumgivende leppeglans som både booster og gir fuktighet til leppene. Jeg synes leppene blir fine og myke og man får en skikkelig fin glans!

Hilsen fra @frk.mami