Test av Ofra Costmetics

07.03.2018

OFRA Cosmetics har nylig landet ankommet eleven og jeg har valgt å lage en enkel look med varme, brunetoner og et snev av gylden skimmer.

For å lage denne looken har jeg brukt Makeup Palette - Blush for rosa kinn, for bronze 3D Pyramid - Egyptian Clay Bronzer og for å toppe basen med ekstra gl ød har jeg brukt NikkieTutorials Highlighter i nyansen Glow Goals. Dette er virkelig en highlighter for deg som vil oppnå maksimal glow! For å fikse basen har jeg brukt Makeup Fixer.

For øyenlooken har jeg brukt Makeup Palette - Must Have Mattes som består av 20 stk rikt pigmenterte matte farger, og jeg har brukt de brune og beige nyansene. For å legge til litt ekstra skimmer har jeg brukt Signature Palette - Radiant Eyes som har 5 h øypigmenterte nyanser. Her bruker jeg den gylne tonen på midten av øyelokket. For å toppe looken lagde jeg en tynn tynn eyeliner med FixLine Eyeliner Gel for å markere vipperaden.

På leppene har jeg Liquid Lipstick i nyansen Bel Air. Denne leppestiften gir en ultramatt finish og sitter på plass hele dagen. Jeg anbefaler og bruke en oljebasert remover for å fjerne den - så bra sitter den faktisk!

Nedenfra og opp: Pasadena, Charmed, Laguna Beach, Aries, Bel Air, Sao Paulo & Miami Fever.