Tips til Valentines Day

03.02.2018

Her finner du våre beste tips til Valentines day. Vart opp din kjære med skj ønnhetsprodukt som varer.

Graver ditt skj ønnhetsprodukt

F ørst og fremst vil vi tipse om vår unike tjeneste vi tilbyr hele året, men som gjerne passer ekstra godt til Valentins Day.- gravyr. Her har vi valgt ut produkter fra vårt sortiment hvor du kan legge til din personlige hilsen. Graver inn en personlig melding eller et navn, bare fantasien setter grenser.

10 perfekte Valentines day gaver

Vi tipser også om 10 forskjellige skj ønnhetsprodukter som er perfekte Valentinsdaggaver, alt fra hud og hårpleie til sminke og parfyme.

  1. The Balm Meet Matt(e) Ador - En palett fra the Balm som helt sikkert blir verdsatt av sminke-entusiaster, og akkurat denne paletten passer både personer som er vant til sminke og den som ikke er. Den leveres med 9 ultramatte nyanser som passer både til hverdags og fest. Skyggene er talkfrie og veganske!

  2. Peter Thomas Roth Mask Sampler Kit - For de som liker å slappe av med en ansiktsmaske! I dette settet får du 6 forskjellige ansiktsmasker i pr øve-på-st ørrelse, ideell for de som liker å pr øve noe nytt. Hvis du ønsker å skjemme bort en maske elsker ekstra mye så anbefaler vi Peter Thomas Roth Mask-A-Holic, 5 ansiktsmasker i 50 ml sammen med en herlig applikator.

  3. Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock Gift Set - En parfymeeske er alltid et godt alternativ å gi bort, det blir ofte utrolig verdsatt. Denne stilige boksen inneholder den populære Black Opium Floral Shock fra YSL, med nydelige dufter fra pærer, freesia, appelsinblomst, kaffe og vanilje, sammen med en mini-variant av Yves Saint Laurent The Shock Volumizing Mascara.

  4. Boss The Scent Gift Set - en veldig stilig, fresh gaveeske som inneholder den populære duften The Scent fra Boss sammen med tilh ørende deodorantsticks. Duften har notater av ingefær, maninkafrukt, lavendel og lær. Maninkafrukten dufter som jordbær og passjonsfrukt dyppet i sjokolade.

  5. Maria Nila Structure Repair Gift Box - til den som vil ha det beste for håret sitt! I en fin boks får du sjampo og balsam fra Maria Nilas Structure Repair-serien, ideell for de med t ørt/skadet hår, både pleiende og fuktighetsgivende med en nydelig duft. Du får også med en håndsåpe med en nydelig duft av frodige sommerenger.

 6. I Am an Animal - Har du et stramt budsjett og en partner som liker hudpleie? Så er dette settet perfekt. Her får du tre sheet masker, sheet masker har blitt utrolig populære i det siste, Dry Monkey (for den t ørre huden), Angry Cat (for den sensitive huden) og Dark Panda (for den tr øtte huden) for bare 80 kr. De pleier ikke bar, men har også s øte m ønstre av forskjellige dyr som gj ør sheet masking litt morsommere!

 7. Captain Fawcett Beard Oil & Beard Comb Set - for de som bryr seg om et velpleid skjegg! I denne stilige boksen får du deilig olje med en frisk blanding av duftende eteriske oljer smeltet sammen med s øte mandler, jojoba og vitamin E baseoljer, samt en skjeggkam, som er ideell å bære med deg overalt for en enkel skjegg-styling.

 8. Sigma Most Wanted Set - perfekt for de som ønsker h øy kvalitet på sminkeb ørstene sine! I dette settet får du alle 5 av Sigmas mest populære b ørster for enkelt å bruke til din base og øyenskygge.

 9. Rituals The Ritual of Ayurveda Balancing Ritual Gift Set - skjem bort noen andre eller deg selv med Rituals! Denne stilige boksen inneholder et dusjskum, dusjgel, kroppsskrubb og kroppskrem som mykgj ør og er aromatisk basert på Indian Rose og Sweet Mandal Oil.

 10. Beautyblender all.about.face. - for alle må ha en Beautyblender et liv! Dette settet inneholder 3 Beauty Blenders, den originale, til for eksempel foundation, beauty.blusher for rouge og micro green for presisjonsapplikasjon som concealer under øynene og ved nesevingen. I tillegg får du med deres populære rengj øringssåpe i miniversjonen, slik at du enkelt kan rengj øre Beauty Blenders og sminkeb ørster!