Toppliste: Giorgio Armani Beauty

17.09.2018

Eleven lanserer Giorgio Armani Beauty! Vi er så glad for at du endelig finner Giorgio Armanis fantastiske makeup i vårt sortiment. I Giorgio Armanis verden finner du et nytt nivå av eleganse, skj ønnhet og forf ørelse noe som går igjen i alle deres produkter. Mr Armani har brukt sin moderne stil og solide kunnskap om materialesammensetning for å skape en godt gjennomtenkt serie som puster luksus og eksklusivitet Vi har laget en toppliste over noen av Giorgio Armanis bestselgere, inkludert deres kjære foundations som smelter på huden.

Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation

F ørst på topplisten er deres ber ømte og elskede foundationen Luminous Silk. Den er lett i teksturen og gir en medium dekning, men den kan bygges opp om ønskelig. Den er inspirert av charmeuse silke og kjennes behagelig på huden. Denne foundationen hjelper til med å jevne ut hudtonen, reduserer synligheten av skj ønnhetsskavanker, gir gl ød og den kommer i 24 ulike nyanser for å matche din hudtone

 • Har vunnet InStyle Best Beauty Buy Award 13 år på rad.
 • Tips: Påf ør med Giorgio Armani Beauty Maestro Blending Brush for best resultat.

Giorgio Armani Beauty Maestro UV Makeup Primer

Nummer to er denne fantastiske primeren som virkelig er må-ha i sminkevesken! Ikke bare gir den en perfekt jevn og myk finish, den legger seg som et beskyttende vidunder for huden. Med SPF 50 beskytter den mot solen og gir en mykere, mer ungdommelig look, samt den etterligner kollagen noe som gir deg den myke overflaten. Den har en lett, flytende tekstur som blir ett med huden og kan brukes alene eller under sminke for å holde sminken på plass hele dagen.

 • Passer sensitiv hud.
 • Inneholder SPF 50.

Giorgio Armani Beauty Rouge D'Armani Lipstick

Et produkt som virkelig er elsket av brukerne, og har raskt blitt en favoritt her på kontoret. Denne leppestiften har en holdbarhet på opptil 8 timer og er formulert med Color-Fil Technology for å gi intens farge samtidig som den fremhever leppene dine uten å skli ut eller falme. Det har også en magnetisk hette, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å ha med deg leppestiften i vesken.

 • Nyansen 200 Bamboo vant 2017 Allure Best of Beauty Neutral Lipstick for Dark Skin.
 • Holder i opp til 8 timer!

Giorgio Armani Beauty Power Fabric Foundation

Ideell for de som ønsker full dekning og en matt finish! Denne flytende foundationen kombinerer full dekning med en matt finish og gir deg den lette "second skin" -f ølelsen. Den har kraftige pigmenter og en konsentrasjon av oljer, men uten å gi deg en klistrende effekt pluss du får den perfekte fl øyelsmyke, matte finishen. Formelen er virkelig ultra-lett og smelter inn i huden, så du f øler knapt at du har den på deg. Den inneholder også SPF 25 for å beskytte effektivt med UVA og UVB.

 • Kommer i 20 nyanser.
 • Inneholder SPF 20.

Giorgio Armani Beauty Fluid Sheer

Vi elsker gl ød! Nummer 5 på topplisten er denne nydelige, flytende highlighter. Den er lett å påf øre, vektl øs og kan brukes som en gl ødgivende base under foundation eller som en highlighter. Den kommer i flere nyanser for å matche hudtonen din.

 • Bruk alene som en gl ødgivende base eller som en highlighter for å fremheve din skj ønnhet.
 • Tips: Påf ør med Giorgio Armani Beauty Maestro Blending Brush.

Giorgio Armani Beauty Armani To Go Cushion

Det er ingen hemmelighet at Giorgio Armani Beauty er kjent for sine baseprodukter. Nummer 6 på topplisten er To Go Cushion, en Cushion-foundation som med sin reisevennlige innpakning og h øyteknologiske formel er ideell for de som ikke vil kompromittere med verken kvalitet, effektivitet eller luksus. Den har en byggbar dekning og har en så lett formel så det f øles knapt at du har den på seg. Den bidrar til å gi en jevnere look til huden og beskytter ved hjelp av SPF 23.

 • Byggbar dekning & SPF 23.
 • Langvarig holdbarhet med matt, silkemyk finish.

Giorgio Armani Beauty Lip Magnet Liquid Lipstick

Denne leppestiften ligger seg som et ultratynt sl ør på leppene dine med en intens matt farge. Det er en lett, flytende leppestift som er lett å påf øre med sin ekstremt fine tekstur og holder seg godt på leppene dine hele kvelden.

 • Kommer i hele 24 nyanser.
 • Holder lenge.

Giorgio Armani Beauty Eyes To Kill Classic Mascara

På tide å nevne Armani Beauty's fantastiske mascara. Denne mascaraen har alt og litt til og gir dine vipper volum, lengde og definisjon. Den har en overdimensjonert b ørste som fanger hver eneste vippe samtidig som formelen gir en forsterket look samtidig som den er fleksibel.

 • Volum, lengde & definition.

Giorgio Armani Luminous Silk Compact Powder

Perfekt for deg som vil ha pudderfoundation. Denne kompakte pudderfoundationen gir en halvmatt naturlig finish og f øles behagelig på huden. Den gir huden mer gl ød og er ideell alene eller over en flytende foundation.

 • Semi-matt finish.
 • Kan brukes alene eller over en flytende foundation.

Giorgio Armani Beauty Ecstasy Lacquer Liquid Lipstick

En innovativ flytende leppestift som gir glansen fra en leppeglans, fargen og f ølelsen fra en leppestift og holdbarheten til en flytende leppestift. Ideell til bruk alene eller over favorittleppestiften. Nyansene har rene, intense pigmenter og gir en perleaktig metallisk finish. Ikke bare får du en veldig fin nyanse på leppene dine, den gir også en langvarig fuktighetsgivende f ølelse.

 • Tilgjengelig i 24 nyanser.

Giorgio Armani Beauty Eye Tint Eyeshadow

Å påf øre øyenskygge har aldri vært enklere! Denne flytende øyenskyggen kommer i 16 intense, lekre nyanser og sitter på øyelokket i opptil 16 timer. Øyenskyggene kombinerer renheten av et pudder sammen med f ølelsen av krem, og den er ideelt for bruk alene eller som det lille ekstra til din look.

 • Kan brukes som eyeliner.
 • Holder i opp til 16 timer.

Hvilke blir dine Giorgio Armani favoritter?