Trend - mørke lepper

12.09.2018

I dette innlegget tenkte guider vi deg til h østens m ørke leppetrend! Denne h østen er det litt m ørkere nyanser på leppene som gjelder, helst vinr ød og brun til en naturlig base. Det kan f øles litt "mye" med en m ørk farge på leppene, men det blir veldig fint, vi lover! Linn har laget en tutorial nedenfor som viser hvordan hun vanligvis gj ør det når hun legger sin m ørke leppestift.

Linn starter med en primer på leppene, NYX PROFESSIONAL MAKEUP Lip Primer. Den gj ør leppene myke og s ørger for at leppestiften lettere glir på, samt gj ør fargen mer intens. Et tips hvis du har t ørre lepper er å blande litt sukker med for eksempel honning og peele leppene litt forsiktig, bruk en fuktet bomullspad for å ta bort - du fjerner da d øde hudceller og gj ør det mye lettere å påf øre leppestift.

Deretter bruker Linn en lipliner. Her bruker hun NYX PROFESSIONAL MAKEUP Slim Lip Pencil i burgunder for å markerer leppenes kontur. Dette gj ør at leppene blir mer definerte og samtidig holder leppestiften på plass uten at den sklir ut i l øpet av dagen. Denne liplineren har en herlig myk tekstur og er lett å påf øre.

Deretter påf ører hun Yves Saint Laurent Tatouage Couture i nyansen 8 Black Red Code. Den har helt fantastiske pigmenter og gir en ultramatt finish. I tillegg holder den hele dagen lang (opptil 8 timer i henhold til YSL selv). Den har en spatelaktig applikator som gj ør at den er enkel å bruke.

Hvilken nyanse kommer du til å velge i h øst?