Valentinesgave til han - Monika tipser

30.01.2018

Nå nærmer Valentines dag seg med stormskritt, og mange har nok allerede begynt å tenke og hva de skal kj øpe til kjæresten. Under tipser jeg om 5 nydelige dufter til han, som alle kan graveres med en personlig tekst.

Gavetips til han

  1. Yves Saint Laurent Kouros Silver EdT, Kouros Silver EdT er en intensiv eksplosjon av friskhet der gr ønne epleakkorder kombineres med sensuell treaktig amber og salvie. Resultatet er en aromisk blanding skapt for nåtidens mann. Graver den med teksten; "Til min kjære"

  2. DVB David Beckham Instinct Sport EdT, er en deilig forfriskende duft. Den åpner med en eksplosjon av syrlig appelsin og saftig mandarin samt mousserende ingefær. Et energisk hjerte av friske fiolblader, gr ønne epler og dynamiske aromatisk aroma toner som formidler manligheten. Duften er avrundet med en jevn og dyp base med kremaktig sandeltre, treaktige toner og kashmir. En duft med signatur fra Beckhams finesse. Graver den med teksten; "My sportsman".

  3. Paco Rabanne 1 Million EdT, 1 Million av Paco Rabanne er en frisk og sensuell blanding av noter som inkluderer grapefrukt, blodmandarin, mynte, rose, kanel, lær og amber. Flasken er skapt i form av en gullbar. Den representerer makt, rikdom, luksus og holdbarhet. Spesielt egnet til kveldsbruk. Graver den med teksten; "U`r my 1 in a Million".

  4. Ralph Lauren Polo Blue EdT, Ralph Lauren Polo Blue EdT - duftklassikern fra Ralph Lauren! En duft med f ølelse av hav og oppfriskende vinder. Med toppnoter av melon, agurk og mandarin, hjertenoter av basilikum, geranium og salvie som lander i en base av mocka, mose, amber, patchouli og musk. Graver den med teksten; "I never feel blue with u"

  5. Calvin Klein Eternity Now For Men EdT, er Calvin Kleins nylig lanserte duft, og en utvikling av den orginale Calvin Klein Eternity for Men EdT. En duft som if ølge Klein reflekterer den moderne, nyanserte mannen; sensitiv og samtidig maskulin, raffinert og samtidig sterk. Duften begynner med friske og aromatiske toner fra ingefær, kokosn øtt og stjerneanis, som går inn i hjertet av stjernefrukt, cedar og patchouli, og avsluttes i en myk base av marokkansk sedertre, tonkab ønner og vanilje. Graver den med teksten; "my eternity".