Valentineslook - Siljemidmakeup

05.02.2018

Her har jeg laget en lett, men veldig fin valentineslook som passer for de aller fleste. Jeg har blant annet brukt en av de beste drugstore foundationene jeg har pr øvd, Max Factor Healthy Skin Harmony Foundation , og for å få frem gl ød i ansiktet har jeg brukt L'Oréal Paris Merry Metals Glam Droplets , som jeg bare elsker, og som er et billigere alternativ til for eksempel Cover FX Custom Enhancer Drops.

Maybelline New York Age Rewind Concealer la jeg f ør jeg "satt fjeset" med settingpudder og avsluttet med bronzer, rouge og highlighter . På øynene har jeg jobbet enkelt med noen brun/mauve toner i globalen, f ør jeg avsluttet med Yves Saint Laurent Couture Mono i farge nr 1 Paris. En nydelig, lys lilla/rosa shimmer farge som passer perfekt til valentines. Gjorde looken litt mer dramatisk med NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Ink Liner (som er min all time favorite), og noen litt dramatiske vipper. Man trenger selvf ølgelig ikke gj øre dette, for en litt enklere og lettere look kan man selvf ølgelig bare påf øre mascara!

Husk også at man nå kan få gravert produkter på eleven Gravering , og få den teksten man ønsker gravert inn i produktet! Perfekt valentinsgave fra kjæresten eller deg selv.