Vær den beste bryllupsgjesten

26.04.2018

Vi begynner med vett og etikett

SU i god tid, vi lover - Det vil gj øre mye enklere for paret, jo raskere de får svar på hvor mange som kommer, hvor lettere er det. Så ikke gå glipp av fristen, gjerne f ør!

Les n øye gjennom din invitasjon og f ølg kleskoden som brudeparet ønsker. Hvis det ikke er nevnt antrekk i invitasjonen, tenk finklær, lang kjole til damene og dress til herre. Husk at man skal være fint kledd, og ikke skille seg ut. Denne dagen skal alle se på bruden.

Tilh ører du dem som har en 80% svart garderobe? Du er ikke alene. Men det er ok og bruke svart i et bryllup, men pynt det opp med et farget skjerf så er du ikke helsvart på denne lykkelige dagen.

En vanlig feil er å anta at barna automatisk blir invitert. Hvis det ikke er klart angitt i invitasjonen at barn er ok å ta med, så h ør gjerne med brudeparet om du lurer.

Skal du holde tale? En tale skal være personlig, gjerne litt morsom, samt hylle brudeparet. Derfor anbefaler vi å snakke om positive minner og attributter, ikke noe pinlig som skjedde for mange år siden - men og tulle med brudeparet går fint! Og, hold lengden på talen til maksimalt 3 minutter, ellers vil de andre gjestene gjerne bli slitene (husk, du er nok ikke den eneste som skal tale). Velg din tid med omhu, om brudeparet har en toastmaster så gi beskjed til den personen i god tid f ør selve dagen. Men de fleste brudepar har en "ordet er fritt" i programmet. Men om du er en mor, far, s øster, forlover eller annen som står brudeparet nær så gi beskjed til toastmaster i god tid.

Bring godt hum ør til bryllupet og kom i god tid! Husk at dette er den viktigste dagen for paret, så s ørg for å ha med godt hum ør, og gj ør ditt beste for å gi dem så mange gode minner som mulig. Kom tidsnok, husker du det gamle ordtaket "fint folk kommer sent", det gjelder ikke i dag! Det er faktisk bedre å være tidlig.

Hva skal jeg gi i bryllupsgave??

Mange sender ut en ønskeliste, da anbefaler vi å f ølge den, slik at bruden og brudgommen får det de virkelig trenger og ønsker seg. I dag er det også populært at brudeparet ønsker bidrag til bryllupsreise i stedet for gaver. Om det derimot ikke er spesifisert en ønskeliste, se til at gaven din er personlig, noe som du virkelig tror vil bli verdsatt.

Som sagt, s ørg for at gaven din er så personlig som mulig. Hos oss kan du året rundt kj øpe graverte produkter, hvor du kan sette ditt personlige preg på, f.eks e duft eller leppestift. En utrolig fin gave! Et tips er en herlig duft, f.eks Emporio Armani Because It's You EdP sammen med Emporio Armani Stronger With You EdT (eller hvilken duft som du tenker passer til paret) og graver deres bryllupsdato på.

Du finner alle produkter som du kan gravere her.

En gave som passer de fleste er sheet masks, de er perfekt om budgettet er litt stramt. En morsom gave å gi bort er f.eks I Am an Animal som inneholder tre sheet masker med et s øt dyremotiv, som pleier huden. Den passer virkelig til alle. Et tips er her å samle sammen et kit med sheet maskes og annen Hudpleie som du tror paret liker. Ingenting er som en avslappende gave etter månedsvis med bryllupsstress!

Ett duftlys blir ofte satt pris på og vi har flere å velge mellom. Et tips er å velge et duftende lys basert på innredningen som paret har hjemme, så pr øv å matche det så mye som mulig, og helst med en duft som du tror de setter pris på. En fin duft som passer til de fleste hjem er Rituals The Ritual of Sakura Scented Candle, med rent hvitt utseende og en mild, behagelig duft.

En gave som passer perfekt til bryllupsreisen er Nuxe Travel Kit som passer alle sammen. Men får også med en super fin gjennomsiktig veske som inneholder 5 flotte hudpleieprodukter i optimal st ørrelse for turen.

Er du usikker, så kj øp et gavekort! Vi forstår at det å velge rett gave til paret kan være vanskelig, uansett om det dreier seg om skj ønnhetsprodukter eller en vase. Men da er et gavekort helt trygt. Her er det bare å velge bel øp og klikke hjem!