Vi har sjekket ut trenden fra Stockholm Fashion Week 2018

25.01.2018

Stockholm Fashion Week er slutt, og vårens klesmote er avsl ørt. Men sammen med den, også vårens skj ønnhetstrender. Og vi var selvf ølgelig der for å sjekke ut hva som blir de heteste sminketrendene i år.

Naturlig & strålende hud

Noe som mange av designerne som hadde til felles var at de hadde klart å få til den der helt naturlige, strålende huden på sine modeller. Dette er en trend vi har sett komme smygendes tidligere, men nå ser det ut til at det virkelig kommer til å slå igjennom.

Med denne trenden gjelder det å se usminket ut, og med en hud som ser frisk ut, og full av gl ød. Også kalt "Glass Skin", en trend som har blitt veldig moderne i S ør-Korea. Men hvordan oppnår du dette? Det finnes ulike måter. Men f ørst og fremst en frisk, strålende hud som selvf ølgelig kommer fra riktig pleie av huden. Så begynn der - ta godt vare på huden din, s ørg for at hudpleieproduktene passer til din hudtype og ikke glem å rengj øre huden både morgen og kveld!

Hvis du f øler at du ikke virkelig får til den der gl øden du er ute etter, selv om du er superstreng med din hudpleierutine, så er det dessverre slik for noen av oss, at vi har en hud som ikke samarbeider i det hele tatt, uansett hudpleieprodukter. Men det er andre triks du kan teste! Etter at du har utf ørt din hudpleierutinen, kan du påf øre litt gl ødgivende som, foundation f.eks Clarins Palette Instant Light Radiance Boosting Complexion Base) eller en BB-krem (f.eks Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 30 PA++ Gold) avhengig av hvor dekkende resultat du vil ha.

Påf ør deretter highlighter på områdene du vil fremheve, for eksempel kinnbena, brynsbenet, nesen og amorbuen. Et tips til en highlighter som gir et naturlig, men fantastisk resultat er rms beauty Living Luminizer, som har en kremaktig tekstur og lett påf øres med fingertuppene. For litt ekstra farge i ansiktet, dytt forsiktig på litt Lumene Nordic Chic Natural Glow Blush på kinnet.

Som en final touch, b ørst til dine bryn, det er naturlige bryn som gjelder i år!

Glem fargerik mascara, denne våren er det fargesprakende øyne som gjelder

I fjor var det den fargerike mascaraen som var moderne, men i vår er det fargerike øyenskygger og eyelinere som er "IT" - og vær ikke redd for å bruke farge på øyelokket, du kan påf øre den hvor nedtonet eller hvor dramatisk som du ønsker. Dette var noe vi så på modellene fra f.eks. Iggy Jeans og Whyred, og det er virkelig superfint.

Hvilken nyanse du velger, spiller ingen rolle, men hvis du vil ha noe som matcher øynene dine, tenk på hvilken farge som er rett ovenfor øyenfargen din i en fargesirkel. For eksempel, hvis du har blå øyne, vil en r ød eller gul øyenskygge fremheve dem, lilla fremhever gr ønt og om du har brune øyne trenger å tenke på det, for alle nyanser matcher da din øyenfarge!

Liner langs den nedre vippekanten

Noe vi så hos blant annet House of Dagmar's modeller var at dem hadde påf ørt eyeliner langs den nedre vippekanten, sammen med en litt brun/gylden øyenskygge på øyelokket, øynene fikk virkelig et intenst inntrykk. Superfint synes vi!

Vårens hårtrender

Hvis du ser deg rundt på forskjellige Mote Shows, er både naturlig fall og nydelige fletter populære blant de med langt hår, men fremfor alt er det het med midtskill og rett, kort hår! I 2017 så vi mange med den såkalte "Bob frisyren", og i vår er det den klassiske Pagefrisyren som gjelder. Så om du lenge har lurt på om du skal klippe håret ditt, men ikke helt våget - så er denne våren den perfekte muligheten til å gj øre det!

Sotede Øyne

Noe som alltid er en klassiker er sotede øyne, bruke hvilken øyenskygge du vil og gjerne farger. Men sort er alltid en klassiker som kan brukes både til hverdags og til fest, avhengig av mengden øyenskygge du påf ører. I år ser vi mye mye bruk av eyeliner på den nedre vippekanten, så ikke hver redd for å gå all out når du f ørst skal på fest. Og husk; Glowy Skin!