1 look med 3 produkter

28.05.2017

Hei, jeg heter Amanda Aalerud og kommer fra en liten by som heter Hamar. Jeg har en stor interesse innenfor Sminke & mote, i tillegg er jeg veldig glad i å ta bilder og skrive. For tiden har jeg friår hvor jeg jobber og reiser. Jeg blogger også, på nouw.com/amandasofiee.

I samarbeid med eleven.no har jeg testet ut 3 forskjellige sminkeprodukter. Det f ørste produktet jeg har testet ut er et øyenskygge palett fra the Balm som også fungerer som highlighter, liner, blush og brynspudder - genialt! Det andre produktet jeg har testet ut er en øyenskyggeprimer fra NYX PROFESSIONAL MAKEUP, noe som er et must for å få øyenskyggen til å legge seg fint og holde hele dagen! Det siste produktet jeg har testet ut er en Liquid Lipstick fra The balm, Meet Matt(e) Hughes i fargen Loyal. Ved hjelp av disse 3 produktene + foundation, eyeliner, maskara og solpudder har jeg skapt en sminkelook som kan fungere fint både til hverdags og litt finere anledninger. Jeg har altså benyttet meg av alle funksjonene til The Balm sitt California Driver License Palette som fungerer som både øyenskygge, blush, highlighter, liner og brynspudder!

Produkterna jeg använt: the Balm Eyeshadow Autobalm Palette, California Driver License, the Balm Meet Matt(e) Hughes Long Lasting Liquid Lipstick i fargen Loyal og NYX PROFESSIONAL MAKEUP Eyeshadow Base.

The Balm sitt øyenskygge palett: California Driver License er virkelig genialt. Alle fargene er superfine og legger seg kjempefint både på bryn, øyelokk og i kinnene/kinnbenene. Jeg har også brukt den m ørkeste fargen i palettet som liner under våtkanten til øyet, noe jeg syns fungerte superfint for å få rammet inn øynene litt. Dette palettet er dessuten utrolig praktisk hvis man skal ut å reise med f.eks bare håndbagasje eller rett og slett ikke orker å dra med seg hele sminkemappa, her har du 5 produkter i ett palett!

Leppestiften er en Liquid Lipstick (noe jeg elsker) i fargen Loyal, som er en kjempefin dyp r ødfarge som t ørker inn på leppene og blir matt. Dermed varer leppestiften også lenge, den går nemlig ikke av dersom du spiser eller drikker. Personlig er jeg veldig glad i matte leppestifter og det er så og si det eneste jeg bruker. Noen Liquid Lipsticks kan kjennes veldig t ørre ut og være ubehagelig å ha på etter at de har t ørket inn på leppene. Det synes jeg absolutt ikke denne gj ør og fargen er i tillegg helt nydelig!

Sist men ikke minst testet jeg ut Nyx sin øyenskygge primer og jeg er virkelig såå forn øyd med denne!! Jeg har hatt den samme øyenskygge primeren en god stund nå, men jeg har slitt med at jeg synes øyenskyggen ender opp med å se skjoldete ut når jeg påf ører den med denne primeren under. Nyx sin øyenskygge primer derimot, gj ør at øyenskyggen legger seg jevnt og fint uten noen skjolder, så det er jeg strålende forn øyd med. Alle produktene falt godt i smak og kommer nok til å bli brukt mye fremover!