Caroline Haukås - Matrix Biolage R.A.W

19.04.2017

Hei mitt navn er Caroline Haukås, og jeg er en 18 år gammel jente fra Haugesund. Jeg er over gjennomsnittet interessert i sminke og skj ønnet, og bruker instagram hvor jeg legger ut mine meninger om produkter, selfier, qoutes og mye mer.

Jeg har sammen med eleven fått teste Biolage R.A.W, som er en nyhet fra Matrix med 70-100% naturlige ingredienser. Jeg har testet Matrix Biolage R.A.W Uplift Shampoo og Uplift Conditioner.

Denne serien passer deg med fint, tynt hår. Den rengj ør skånsomt, tar bort overfl ødig olje og urenheter samtidig som den bidrar til å gi en fyldigere f ølelse til håret. Hovedingrediensene er Grapefrukt og svart sesamfr ø. Den er laget av 71% naturlige ingredienser , 99% biologisk nedbrytbar, den er fri fra sulfater, silikoner og kunstige fargeelementer og flasken er av 100% gjenvinnbar plast.

Jeg synes shampoen renser utrolig bra, og balsamen ga volum til mitt ellers flate hår. Produktene har et stilrent design. Og at de er økologiske er et stort pluss. Lukten kunne vært litt mer tilpasset til den yngre generasjon, da jeg savner en friskere duft. Alt i alt er jeg veldig forn øyd med produktene, og kommer til å bruke dem igjen.

Sammen med eleven gir jeg bort Matrix Biolage R.A.W uplift shampoo og balsam på min instagram konto som du finner her.