Kreativ look med UV-kolleksjon "Beauty Beyond the visible" fra 3ina!

01.10.2017

Jeg har her testet 3ina sin fantastiske uv-kolleksjon Beauty Beyond the visible Produktene var veldig lett å jobbe med og er utrolig g øyt spesielt om man liker å skape kreative looker slik som meg.

Her har jeg brukt, 3INA The Fluoro Cream Eyeshadow i nyansene, 402 og 400 og 3INA The Fluoro Lip Gloss i nyansen 202. Som du ser så blir det utrolig kule bilder om man er så heldig at man har en uv-pære, men det ser jo veldig bra ut, uten også.

Øyenskyggene f øles som fl øyel og er litt kremete, noe som gj ør at de kan brukes til så mangt. Med en st ødig hånd og spiss pensel kan man lage alle mulige design. Fargene er veldig flotte selv uten UV lys og kan veldig lett brukes ute, uten at noen vet at de er UV reagerende.

Lip glossene var definitivt mine favoritter. De avgir intens lys og holder veldig lenge også lukter de så utrolig godt! De er også veldig dr øy i bruk og de kan brukes over andre matte leppestifter, på bildene her ser du 3INA The Fluoro Lip Gloss, i nyansen 202.

*Med uv-pære

Som der ser så er den utrolig fin, uten UV også.

Som sagt så er dette veldig morsomme produkter om du liker å skape kreative looker, jeg har hvertfall hatt det veldig g øy. På bildet under har jeg brukt, 3INA The Fluoro Cream Eyeshadow i nyansen 402 og øverst på brynet brukte jeg nyanse 400.

Jeg er hvertfall veldig forn øyd med produktene og de er så utrolig kule at de er et must-have i sminkeskuffen.

Kreativ hilsen fra Helen