Makeuplooks til 17 Mai

11.05.2017

Jeg heter Christine St øle, 22 år og er fra Lindesnes. Jeg er sertifisert makeup artist, beauty junkie og blogger. Og jeg blogger på christine.femelle.no.

I dag vil jeg vise dere 3 looks som passer perfekt til 17. Mai i samarbeid med nettbutikken eleven.no. Jeg skal vise dere en look som passer perfekt til bunad/festdrakt, en look som passer fint til dagtid og deretter skal jeg vise dere hvordan dere enkelt kan gj øre denne looken om til en festsminke som passer bedre til kveldstid.

LOOK 1 - DAYTIME

Jeg starter med å legge Milani Prime Perfection Face Primer over hele ansiktet. Denne gir fantastisk nydelig gl ød og minimerer porene. Deretter går jeg inn med Milani Conceal & Perfect Liquid Foundation som har god dekk ettersom den har både foundation og concealer i ett. Den legger seg så fint på huden, smelter inn samtidig som den gir medium til full dekk. Jeg bruker Clarins Instant Concealer for å lysne litt opp under øynene, på haka og litt i pannen.

Jeg setter det hele med Rimmel London Stay Matte Long Lasting Pressed Powder som holder den flytende sminken på plass, samtidig som den holder ansiktet matt hele dagen. Jeg fyller inn brynene mine med Milani Stay Put Brow Color, denne er helt super å jobbe med og gir et naturlig fint resultat. Jeg påf ører litt bronzer fra Nyx under kinnbena og rundt hårfestet. Jeg går inn med litt blush fra NYX PROFESSIONAL MAKEUP Sweet Cheeks Blush Palette (se under for hvilke farge).

Jeg går også inn med litt Milani Strobelight Instant Glow Powderpå toppen av kinnbeina og amorbuen. Personlig bruker jeg ikke så mye highlighter på dagtid, jeg kj ører på litt ekstra på kveldstid. Men, om du vil kj øre på så gj ør du så klart det! Er jo tross alt nasjonaldagen ;-) Til slutt legger jeg øyenskygge, NYX PROFESSIONAL MAKEUP Avant Pop! Shadow Palette, Nouveau chic , på bildet under ser dere hvilke farge og rekkef ølge jeg bruker. Avslutter det hele med NYX PROFESSIONAL MAKEUP Soft Matte Lip Cream i fargen Stockholm.

LOOK 2 - NIGHT TIME

For å forvandle daglooken om til en festsminke bruker jeg ikke så mange ekstra produkter. Jeg påf ører heller litt mere av produktene jeg allerede har påf ørt, samt bytter leppefarge og fresher opp huden med Milani Make It Dewy Setting Spray som gir en helt nydelig gl ød og fukt.

Jeg påf ører mere bronzer i kinnene og rundt tinningen, påf ører mere blush i kinnene i en sterkere rosa farge og påf ører mere øyenskygge. Jeg legger en m ørkere farge i globalen og langs vippekanten som eyeliner og soter litt av den samme m ørke fargen under øynene for å ramme inn øynene litt mere, og for å gi en litt mere sotet og sexy øyesminke. Jeg påf ører også litt ekstra highlighter på toppen av kinnbena, amorbuen, øyekroken, under brynet og på nesetuppen. Jeg skifter også leppefarge til en litt sterkere farge som popper litt mere.

LOOK 3 - BUNAD

Sminke er så klart smak og behag og alle kan gj øre akkurat hva de vil! Personlig foretrekker jeg en naturlig sminke til bunaden. Jeg foretrekker å bruke så mye krem produkter som mulig for å få det naturlige resultatet jeg ønsker. Jeg primer og legger foundation f ør jeg går inn med en kremkontur. Jeg har brukt Maybelline Master Contour Stick for å fremheve kinnbena. Deretter har jeg gått inn med en flytende highlighter på toppen av kinnbena og amorbuen.

Jeg har også brukt Isadora twist-up Blush & Go Stick i eplekinnene. Smil og legg blushen for et mest naturlig resultat. Du kan blende ut med beautyblender, fingrene eller en duo fiberkost, jeg foretrekker sistnevnte. Deretter fyller jeg inn bryna og legger øyensminken. Se bildet under for hvilke rekkef ølge og farge jeg bruker. Jeg setter T-sonen med litt Stay Matte pudder slik at jeg ikke blir blank i l øpet av dagen.

Setter det hele med Milani Make It Dewy Setting Spray for å sette det hele og for å gi gl ød og fukt.