Sommerklar hud med 3 produkter

12.06.2017

Heihei! Mitt navn er Arlene Fadnes. Jeg er 18 år og kommer fra en liten by som heter Flor ø. Jeg har vært så heldig å få ett samarbeid med eleven og tenkte nå at jeg skulle fortelle dere om produktene og hvordan du bruker dem. Disse produktene er perfekt for deg som vil bruke lite sminke i sommer og heller gå for det naturlige. Personlig så er jeg veldig forn øyd med produktene og jeg håper dere vil få interesse for dem også!

Jeg starter aller f ørst med med å rense huden min. Dette er fordi jeg skal ha på en maske etterpå og da vil jeg at huden skal være ren f ør den bygges opp igjen. Jeg renser også huden min fordi jeg ikke vil at urenheter og gammel sminke skal trekke inn i porene og gi meg kviser. For å rense huden bruker jeg GlamGlow PowerCleanse Daily Dual Cleanser. Det som er så fint med denne det er at den booster huden i tillegg til at den renser. Det mest fantastiske med produkte er at om du som meg, har t ørr hud så kan du ta mindre av leir cleanseren og mer av den gjennomsiktige og omvendt om du har litt oljete hud.

Deretter påf ører jeg masken fra Glamglow i samme serien. Dette er GlamGlow PowerMud Dualcleanse Treatment. Den svir litt i begynnelsen etter jeg har tatt den på men det er så verdt det! Jeg lar den være på til alt er t ørket og enda litt lengre... noe som vil si at jeg ser en episode på netflix f ør jeg tar den av. Huden blir silkemyk etterpå! Anbefaler å bruke en sminke kost du ikke bruker til vanlig når du påf ører masken. Da blir den mer jevn og enklere å påf øre.

Så bruker jeg Pixi Glow Tonic for å lukke porene. Denne påf ører jeg med en bomulls pad som jeg nesten bare stryker over fjeset. Du trenger ikke å påf øre mye på bomulls padsen. Etter det påf ører jeg fuktighetskrem også er jeg good to go.