24.09.2018

Nye Eleven, hva innebærer det?
Våre nye farger og logo er bare begynnelsen på denne reisen vi nå begir oss ut på, nye Eleven handler om mye mer enn bare det ytre! Det vi har fokusert på er kundens opplevelse; Vi har gjennomgått våre produkter, gjort en skikkelig opprydning og satser fremover på den perfekte blanding mellom klassisk, premium og trend.

Så hva er tanken bak våre nye farger?
Vi har gitt vår rosa signaturfarge et lite l øft for et mer moderne og elegant utseende, passende nok kaller vi denne nye og fancy nyansen for blush. Blush får selskap av en m ørkere farge vi valgte å kalle petrol. Disse to er komplementærefarger, noe som betyr at de befinner seg på motsatt side av fargesirkelen og de forsterker og utfyller hverandre. Fargeduoen symboliserer balansen mellom inspirasjon og kunnskap som vi på Eleven står for. Til slutt har vi den gyldne fargen, the golden touch, det lille ekstra i hvert trinn som vi gir deg som kunde!

Skj ønnhet er så mye mer enn bare hvite frakker som l øser problemer! Vi ønsker å understreke dette med vår nye uttrykksform, som nå er mer leken uten å være barnslig, samtidig som den er premium, innbydende og varm.

Hva er neste skritt?
I l øpet av h østen og vinteren vil vi gradvis forbedre vår funksjonalitet på nettstedet for en inspirerende og fin shoppingopplevelse hver gang du handler hos Eleven. Det blir enklere og raskere å finne det du leter etter og vi satser stort på inspirerende skj ønnhetstutorials kombinert med underholdende og lærerike artikler for de som er mer enn glad i å dr ømme seg bort.