search

JorgObé
Peel Off Mask

JorgObé Peel Off Mask
JorgObé Peel Off MaskJorgObé Peel Off Mask
224 kr
Tips en venn
Min ønskeliste
JorgObé Peel Off Mask er en herlig ansiktsmaske som effektivt binder seg til tette porer, døde hudceller og andre urenheter, som deretter fjernes skånsomt fra hudens overflate når du tar av masken - for en vakker, ren og fin hud! Les mer her
Sendes innen 24 timer (arbeidsdager)

JorgObé Peel Off Mask

JorgObé Peel Off Mask er en herlig ansiktsmaske som effektivt binder seg til tette porer, døde hudceller og andre urenheter, som deretter fjernes skånsomt fra hudens overflate når du tar av masken - for en vakker, ren og fin hud! Denne herlige ansiktsmasken inneholder det beste fra naturen, som rensende svart kaolinleire, ekkol og planteekstrakter. Svart kaolinleire hjelper til med å absorbere overflødig talg og reduserer og renser tilstoppede porer, mens trollhassel reduserer og renser porene på dypet.

Echinacea (purpursolhatt) forebygger infeksjoner, bakterier og andre urenheter, og Dragons Blood har en rensende, avslappende effekt på stresset og sensitiv hud. Det aktive og rengjørende ekkolet absorberer fett og urenheter, slik at huden føles ren på dypet, glatt, myk og strålende!

  • Uten fargestoffer, parabener, mineraloljer og silikon.
  • For ren og vakker hud.
  • 1 tube rekker til ca. 20 påføringer (ved anbefalt bruk).
  • Innhold: 100 ml

Användning

Rist godt før bruk. Bruk masken 1-2 ganger i uken avhengig av behov. Påfør et jevnt lag på urene områder, som i T-sonen (nese, panne og hake). La den virke i 25-30 minutter til den er tørr, og fra deretter masken av. Skyll så ansiktet med lunkent vann for å fjerne restene. Påfør fuktighetskrem etterpå.

La gjerne masken heller sitte på litt for lenge enn litt for kort tid, siden den kan være vanskeligere å trekke av hvis den ikke er helt tørr.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DEL DINE FAVORITTER
Last opp ditt bilde og inspirer andre #elevenbeauty
VI ANBEFALER
Oppdag lignede produkter som vi tror at du vil like
Gi karakter til dette produktet

JorgObé Peel Off Mask

Gjennomsnittlig (4.0): 4/5
Du må være innlogget for å skrive en vurdering. Vennligst logg inn nedenfor.
Logg inn
Glemt passordet?
5/5Super til t-zonen
2017-04-25 av: Linni
Denne er super god å bruke på de stedene man har store porer, spesielt dersom man har mye hudormer, fet hud. Gjør porene mindre, føles renere og gir glatt hud.
Rekommenderas till: Alle med uren hud
Var denne anmeldelsen nyttig? Logg inn for å stemme
5/5Denne er fantastisk bra!!
2015-12-11 av: Mona C
Den er lett og bruke, og tar ikke så lang tid heller. Du kan kjenne at hudormene og andre ulumpskheter blir bokstavlig talt dratt ut når du tar av masken, det er en ekkel-deilig følelse.
Rekommenderas till: Alla :)
Var denne anmeldelsen nyttig? Logg inn for å stemme