search

Lee Stafford
Hair Growth Treatment Mask

Lee Stafford Hair Growth Treatment
86 kr
Tips en venn
Min ønskeliste
At håret ditt aldri når sin fantastiske fulle lengde og kapasitet, er gjerne et frustrerende, kjedelig og marerittaktig problem for mange. Jenter som på alle måter prøver å få håret til å vokse, men som aldri får de lange lokkene de drømmer om. Les mer her
Sendes innen 24 timer (arbeidsdager)

Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask

At håret ditt aldri når sin fantastiske fulle lengde og kapasitet, er gjerne et frustrerende, kjedelig og marerittaktig problem for mange. Jenter som på alle måter prøver å få håret til å vokse, men som aldri får de lange lokkene de drømmer om.

Ettersom håret vokser, kan det bli skadet, slitt og få ødelagte, flisete tupper. Alt dette betyr at du må klippe det mye oftere, noe som fører til at håret ikke oppnår den lengden du ønsker.

Denne gode, kraftige intensivbehandlingen forbedrer hårkvaliteten ved å styrke, reparere og redusere flisete tupper, takket være Keratin og ProVitamin B5.

Innehold: 200 ml

DEL DINE FAVORITTER
Last opp ditt bilde og inspirer andre #elevenbeauty
VI ANBEFALER
Oppdag lignede produkter som vi tror at du vil like
Gi karakter til dette produktet

Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask

Gjennomsnittlig (4.5): 4,5/5
Du må være innlogget for å skrive en vurdering. Vennligst logg inn nedenfor.
Logg inn
Glemt passordet?
5/5UTROLIG!
2016-09-13 av: Tina (alder: 15-24)
Denne er den beste hårkuren. Lukter fantastisk og er helt nydelig på tynt fint hår som er skadet. Etter første bruk så er det stor forskjell, håret er silkemykt og glatt, ingen floker. Og håret mitt hvertfall vokser som aldri før, tor det vokste rundt 2 cm i måneden :) tommel opp!! Ikke er den tung i håret heller, så hvis du ikke syns noe om Morrocanoil masker, eller maccadamia, så er denne bedre :)
Rekommenderas till: De som har skadet tynt hår, og trenger en oppfriskning. Og de som vil ha fortere hårvekst
Var denne anmeldelsen nyttig? Logg inn for å stemme