search

Maria Nila
Care True Soft Colour Guard Masque

Maria Nila Care True Soft Colour Guard Masque
285 kr
Tips en venn
Min ønskeliste
En mild behandlig for tørt hår som gir fuktighet, næring og et silkemykt resultat! Arganolje forebygger kruset hår, statisk elektrisitet og tilfører glans. Les mer her
Sendes innen 24 timer (arbeidsdager)

Maria Nila Care True Soft Colour Guard Masque

En mild behandlig for tørt hår som gir fuktighet, næring og et silkemykt resultat! Arganolje forebygger kruset hår, statisk elektrisitet og tilfører glans.

Takket være Colour Guard Complex så hjelper Maria Nila Palett True Soft Colour Guard Masque til med å redusere fargetap som kan oppstå ved vask og styling med varmeverktøy.

Født for lidenskap for fantastisk pleie for farget hår så har Maria Nila produsert en helt fabelaktig palett av produkter som gjør det enkelt og smidig for deg og være trofast mot din egen hårtype og gi håret den pleie det trenger for å beholde sin fantastiske farge.

  • For tørt hår.
  • Uten sulfater & parabener.
  • Beskytter håret mot UV-stråling & frie radikaler.
  • Inneholder algekstrakt & Colour Gard Complex.
  • 100% veganske ingredienser.

Innhold: 250 ml

Bruk:

Massér inn i nyvasket hår, la den virke i 3 minutter. For en mer dyptvirkende, påfør i håndkletørket hår og la den virke i 5-10 minutter. Skyll ut og avslutt behandligen med Maria Nila Palett True Soft Colour Guard Conditioner.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI ANBEFALER
Oppdag lignede produkter som vi tror at du vil like
RELATERTE PRODUKTER
Se hvilke produkter andre har kjøpt
Gi karakter til dette produktet

Maria Nila Care True Soft Colour Guard Masque

Gjennomsnittlig (4.5): 4,5/5
Du må være innlogget for å skrive en vurdering. Vennligst logg inn nedenfor.
Logg inn
Glemt passordet?