Mugler
Alien EdP

(8 Anmeldelser)
Utgått Fri frakt over 249 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivelse

Thierry Mugler Alien EDP Spray

En duft som heter "woody Amber - solar floral", skapt av en dristig ekstravaganse av to kraftige notater og formilde gjennom en strålende blomst. En parfyme med tre åpenbaringer.

ALIEN ... En åpenbaring av ambra
Thierry Mugler drømte om en ny ingrediens, moderne amber: en talisman med en varm, beroligende sjel; et mineral hugget inn i en edelsten med mystisk kraft; Et velgjørende og beroligende objekter. En åpenbaring av ambra som bærer alle Thierry Mugler typiske kjennetegn: en hvit, gjennomsiktig amber, en overdådig duft som er moderne, men likevel tidløst.

ALIEN ... En åpenbaring av tre
En treaktig notat, cashmeran, følger den nye amberen. En notat som gåtefulle navn tar oss med på en reise til fjerne steder og fremkaller mykheten av en prestisjefylt silkematerialer. Denne treåpenbarelse er karakteristiske, fortryllende, full av kraft og mystikk som stimulerer fantasien vår.

ALIEN ... En Floral åpenbaring
Gjennom foreningen av disse luksuriøse notater oppstår et lys. En strålende sol, frodig kvinnelig skjønnhet presentert av den fantastiske Jasmine sambac. En mild, men kraftig blomst med delikate kronblader som ble ofret til gudene. Den blomstrer i løpet av den indiske sol og avgir en forheksende duft med et hint av grønne noter og appelsinblomst? en duft som bringer oss til et sted mellom det eksotiske og det åndelige. En blomst som symboliserer absolutt femininitet. Floral åpenbaring har en letthet og eleganse som sjarmerer og begeistrer oss.

Fra denne fusjon av "Woody amber floral", er født en strålende, levende og mystisk parfyme ... En parfyme som hypnotiserer og påvirker våre ønsker, våre gleder, vårt håp.

Ingredienser

Alcohol, Parfum (Fragrance),lPropylene Glycol, BenzyliSalicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate,lButyl Methoxydibenzoylmethane,eleven.no EthylhexyliSalicylate, Glycerin, Aquai(Water), BHT, ButylphenyliMethylpropional, Coumarin, Geraniol,iAlpha-Isomethyleleven.no Ionone, Citronellol,iBenzyl Alcohol, BenzyliBenzoate, Citral, CIi60730 (Ext. Violeti2), CI 17200l(Red 33).

Vær oppmerksom på at ingredienser er hentet fra produktet eller levert av produsenten i produktet til vår butikk. Produkt innhold kan sjelden bli oppdatert etterpå. I tilfelle av allergi eller sensitiv hud, alltid kontrollere produktet før du bruker det eller ta kontakt med kundeservice.

Husk å alltid teste et nytt produkt, påfør på et lite område (for eksempel håndleddet) for å se etter følsomhet før bruk.

Artikkelnummer: 2421
Ingredienser

Aqua (Water),Ethylhexyl Methoxycinnamate,Glycerin,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Salicylate,Parfum (Fragrance),BHT,Propylene Glycol,Benzyl Salicylate,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Coumarin,Benzyl Benzoate,CI 17200 (Red 33),Benzyl Alcohol,Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Geraniol,Citronellol,CI 60730 (Ext. Violet 2)

Oppdag mer som Alien

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet