Nioxin
Trial Kit System 6

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
499 kr
499 kr
Variant :
Beskrivelse

System 6 er spesielt utviklet for kjemisk behandlet hår med merkbart hårtap, for eksempel blondert eller permanent. Produktene er mykgjørende og gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret samtidig som den beskytter hodebunnen.

NIOXIN Cleanser (150 ml) hjelper med å fjerne talg, fettsyrer og andre miljørester fra hår og hodebunn. Rengjør for at håret skal se tykkere ut.

NIOXIN Scalp Revitalizer (150 ml) er et lett balsamprodukt som bidrar til å gi håret motstandskraft og å kontrollere fuktighetsbalansen.

NIOXIN Scalp & Hair Treatment (40 ml) inneholder antioksidanter og planteekstrakter som gjør at hodebunnen føles friskt. Informasjon om systemet: Fuktighetsgivende behandling som ikke skal skylles ut, for merkbart hårtap - med solfaktor for å beskytte huden i hodebunnen og med antioksidanter og planteekstrakter som frisker opp hodebunnen.

De innovative 3-stegssytemene fra NIOXIN bygger på et avansert hudpleiekonsept for rengjøring, optimering og behandling av håret og hodebunn. Håret ser tykkere og tettere ut. Det komplette Nioxin-systemet påvirker håret på fem måter slik at håret set tykkere ut:
1. Mindre hårtap pga. brukne hårtstrå.
2. Håret ser tettere ut.
3. Hårstråets tekstur øker.
4. Bidrar til å styrke hårets motstandskraft mot skader.
5. Fjerner overflødig talg fra hodebunnen.

Artikkelnummer: 47942

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.