Nyttårsaften

Filter

Nyttårsaften 2019
Nyttårsaften er for mange årets største festdag! Det er den siste dagen i året og etter midnatt vil det bli et nytt kalenderår. I motsetning til julen som er vanlig å feire med familien, er det mange som feirer nyttårsaften med middag og fest med venner. Denne feiringen eller middagen er også mer eksklusiv enn vanlig, og mange pynter seg. Fyrverkeri er også vanlig på denne siste dagen i året.
Nyttårsaften på eleven
På eleven vil du finne alt du trenger for å være klar for en ekte festkveld.
Hudpleie: En vakker hud er det beste grunnlaget for en festsminken. Fordi huden i ansiktet er ekstra følsom, er det viktig å ha en god hudpleierutine. Ulike hudtyper krever ulike produkter for å kunne stråle. På eleven vil du finne et bredt utvalg av produkter som passer til ulike hudtyper. Vi har alt fra ansiktsvask, toner, serum, peeling til ansiktkremer. Enten du har en følsom og reaktiv hud, problemer med kviser og urenheter eller leter etter noe med anti-aging så har vi noe for deg. Bruk gjerne en sheetmask som fukter huden og gir deg en herlig glow før du legger sminken.
Sminke: For å få sminken til å sitte hele dagen og kvelden, er det nødvendig å bruke rett base. Hvis du ikke allerede har en primer, er det på høy tid å få en. En primer sørger ikke bare for at sminken sitter som den skal, den gir også huden en feilfri finish. Nyttårsaften er ikke dagen for å holde tilbake, bruk morsomme eyeshadows, glitter, highligter, counturing og en herlig leppestift som blir prikken over i’en. Men ikke glem å fiksere festsminken med en settingspray. Det hindrer sminken fra å forsvinne i løpet av kvelden.
Neglelakk: Hva matcher en festkjole bedre enn en pen neglelakk? Ingenting. Så ikke glem å gi dine velstelte negler en nydelig farge.
Hårpleie: Enten du foretrekker Hollywoodfall, herlige krøller, et perfekt rett hår eller nydelig volum, har vi stylingverktøy for deg. I tillegg vil du finne forskjellige varmebeskyttelser og hårsprayer, slik at håret blir fint og frisyren holder på plass hele natten og natten.
Parfyme: Ingen nyttårsaften er komplett uten en herlig parfyme. Husk: Spray - delay and walk away. På denne måten får du akkurat den rette mengden parfyme!
Menn: Selv menn trenger å tenke på sin grooming til nyttårsaften. Et fint vakkert skjegg eller hvorfor ikke en god skjeggolje? Og ikke glem parfyme!