search

Sminke for dine øyne

Bruk din fantasi, skap et underverk! Fremhev din indre skjønnhet litt ekstra med hjelp av sminke for øynene dine, de er tross alt sjelens speil. Uansett om du bare vil ha stilig øyenskygge, en herlig fargeglad eyeliner eller en naturlig look med bare maskara - alt fra glittrende og matte øyenskygger til highlighters i forskjellige former, fra øyenbrynspenner til øyelokksprimer, eleven.no har sminken som passer dine øyne og din personlighet!

Fremhev din øyenfarge med hjelp av sminke!.
At øynene er det første vi legger merke til hos en person er ingen hemmelighet, derfor kan det være bra å lære seg tipsene som fremhever nettopp øynene dine.

  • Blåe øyne: Bruk gjerne varme toner til dine fine blå øyne. Nyanser som f.eks gull, bronse, orange, brun og aprikos kommer til å passe deg helt perfekt!.

  • Grønne øyne: Til skjønne grønne øyne passer nesten alle nyanser. Så er du grønnøyd kan du velge fra nesten alt av øyenskygge for å fremheve din herlige øyenfarge. En lillanyanse passer deg som hånd i handske, men også rosa, gult, blått og oransje passer fortreffelig.

  • Brune øyne: Kaldere nyanser anbefales om du har herlige brune øyne. Kalde toner som sølv, lilla og blått forsterker dypet i blikket ditt på en fengslene måte!.

Sminke gir deg muligheten til å være kreativ, det finnes ingen begrensninger. Test deg fram og finn din egen måte å skape en lekende og sofistikerte looks.

Pssst...Legg gjerne litt øyenlokksprimer før du legger øyenskyggen for å få en mer intensiv farge og for å få øyenskyggen til å sitte lengre.

Vis alle
1119 produkter