påske

Filter

Påske

Påske 2020 på eleven
Men glem godteri i år, fyll påskeegget med masse herlig skjønnhet i stedet! Hos oss på eleven finner du alt du trenger innen sminke, hudpleie, parfyme og hårpleie. Og det beste av alt er at du slipper overfylte butikker og lange køer, du kan enkelt klikke hjem dine favoritter fra sofaen. Vi har også raske leveranser og gratis frakt.

Dette er påske
Påsken er den største høytiden for det kristne kirkeåret og feirer for å minne Jesus’ lidelse, død og oppstandelse. Tidspunktet man feirer påsken på varierer ettersom påskedagen faller den første søndagen etter første fullmåne etter vårjevndøgn. Vårjevndøgn er når natten og dagen er like lange. Påsken kommer tidligst 22 mars og senest 25 april. I 2020 faller på påskeaften på den 12 april.
I påsken er det vanlig å dekorere påskeegg som et symbol på livets gjenfødelse i løpet av våren. Det er også vanlig at barn, både store og små, får påskeegget fylt med godteri.

Fyll påskeegget med skjønnhet
Selv om tradisjonen sier at man skal fylle påskeegget med godteri så går det like fint, om ikke bedre, å fylle det med herlig skjønnhet. Usikker på hva du skal fylle påskeegget med? Her er noe som alltid er populært:
Parfyme: Vil du ikke ha en ny og herlig parfyme? På eleven finner du parfymer for alle ønsker, floral, krydrete, søte, friske, fruktige, sensuelle og eksotiske. Dessuten har vi alt fra dyre og eksklusive designdufter, trendy kjendisparfymer til billig og rimelige parfymer. Hvis du syns det er vanskelig å kjøpe parfyme til noen andre kan du alltid titte i baderomsskapet og se hvilken parfyme person bruker og sats på en deodorant, dusjsåpe, after shave eller body lotion i samme duft. Da kan du være sikker på at personen som får egget allerede liker duften.
Hudpleie: En herlig ansiktskrem, et luksuriøst serum eller en fin ansiktsmaske er også populære gaver. De er også passe store til å få plass i påskeegget.
Sminke: Sminke kan være veldig personlig, men en mascara, en fin lipgloss eller en fin rouge kan aldri bli feil.
Neglelakk: Neglelakk er morsomt og man kan aldri ha for mange. Så en neglelakk i en fin farge er populære hos de fleste!