Winter Sale

Filter

Romjulssalg på eleven
Romjulssalget starter etter julehøytiden og har for mange blitt en tradisjon. På romjulssalget kan du kjøp ekstra billig skjønnhet. Navnet romjulssalg er basert på perioden mellom andre juledag og nyttårsaften. Men nå er det mange som starter salget enda tidligere og lar det fortsette ut i januar. Ikke gå glipp av elevens romjulssalg med de beste tilbudene innen sminke, hudpleie, hårpleie og parfyme. Vi har et stort utvalg av mange av de store merkene. Da kan du passe på å kjøpe det du ikke fikk i julegave. Eller vil du bare ha litt luksus? Da er det på tide å se over hva du har hjemme og kjøpe nye skjønnhetsfavoritter. Enten så kan romjulssalget være et perfekt tilfelle på å kjøpe produkter som du bruker hver dag. 

Tips på produkter som du kan få tak i på romjulssalget:
Parfyme: Man kan aldri ha for mange parfymer. Så benytt anledningen til å oppdatere og fylle på din duftgarderobe. Finn din drømmeparfyme, uansett om du er på jakt etter en som er frisk, floral, sensuell, dristig, fruktig eller tyngre så har vi noe for deg. I tillegg har vi duftlys som skaper en herlig atmosfære for hjemmet ditt. 
Hudpleie: Kanskje det er på tide med en ny hudpleierutine til nyttår? Herlig hudpleie som serum, ansiktskrem og ansiktsmaske er perfekte produkter å skjemme bort deg selv og din hud med. Ikke glem å tilpasse din hudpleie etter sesongen. Om vinteren trenger vi ofte mer næringsrike kremer og på sommeren litt lettere.
Dusjkrem: Er det noe som alltid blir brukt så er det dusjsåpe, spesielt når man er fler i familien som bruker samme. Pass på å fylle på med dine favoritter så trenger du ikke å være redd for at det skal bli tomt.
Sjampo og balsam: Også to produkter som ofte blir brukt opp, så pass på å kjøpe hjem ekstra mye nå som du får en bedre pris.
Sminke: Hvis du har lyst til å oppdatere din sminkeveske med morsomme farger, men ikke vil betale full pris for noe som du ikke pleier å kjøpe. Da er romjulssalget et perfekt tilfelle for å teste noe nytt, uten at det skal være alt for dyrt. Leppestift, øyenskygger, rouge, eyeliner, lipgloss og mye mer, kanskje du finner ditt nye favorittprodukt?