eleven
eleven June Gift

Nyhet
Beskrivelse

Nå gjør den entré igjen - vår elskede Discovery boks. Denne gangen gir vi deg sjansen til å oppdage sommerens skjønnhetsfavoritter i form av hudpleie, kroppspleie, hårpleie og sminke. Boksen er verdt hele 1371 kr og blir din når du handler for 1199 kr. Benytt anledningen til å finne produkter som gir deg en skikkelig sommerglød!

Inneholder:

Clarins Hand & Nail Cream (50 ml)

Vi trenger alle en naturlig og fuktighetsgivende håndkrem. Med Clarins Hand & Nail Cream får du silkemyke, myke hender mens du tar vare på neglebånd og negler. 

●IsaDora Bronzing Powder (Glow nr 13, fullsize)

IsaDoras bronzing pudder er elsket av mange. I boksen kommer den i nyansen 13 Glow som gir deg den skinnende, solkyssede looken du vil ha om sommeren!

● NUXE Face & Body rich cleansing (30 ml)

Vi elsker produkter med flere bruksområder og dette er et sånt produkt. NUXEs rengjøring kan brukes like godt i ansiktet som på kroppen og etterlater huden hydrert, myk og ren. Et perfekt produkt å ta med på reise.

● Lumene Moisturizing Probiotic Oil-Cocktail (15 ml) 

Vi vet alle at huden kan bli tørr etter noen timer i solen. Avslutt dagen med å bruke Lumenes Oil-Cocktail som fukter og gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse i hele 24 timer. 

Filorga Oxygen Glow Mask (7ml) 

Overdreven populær Oxygen Glow Mask sletter ufullkommenheter og gir huden din glans og glød på bare 10 minutter. En passende ansiktsmaske du kan bruke på sommerdager du vil få huden til å se feilfri ut uten å bruke sminke! 

Visste du at Rituals har solkrem? Nå får du sjansen til å teste solkremen tilpasset ansiktet med den fantastiske duften Ritual Of Karma. Kremen absorberes raskt og gir en kraftig, naturlig beskyttelse mot UVA og UVB.

Essie Eternal Optimist Nailpolish (5 ml)

Benytt anledningen til å pynte både negler og tånegler med en fin lakk i sommer. Her gir vi deg den perfekte nuderosa fargen som passer like bra om dagen som om kvelden. 

●Weleda Feel good shower (200 ml) 

Etter en dag i solen er det ikke noe bedre enn å ta en dusj med en fuktighetsgivende dusjgel, ikke sant? I boksen finner du Weledas populære Feel Good Shower Gel som fukter og gjør huden myk og frisk.

● IDUN Minerals Smoothing Face Scrub (75 ml) 

Her har vi en ansiktsskrubb som forsiktig eksfolierer og fornyer huden ved å fjerne døde  hudceller. Et pluss er at det gir deg en sunn glød og er 100% vegansk! 

Australian Glow Facial Bronzing Mist (125 ml)

For deg som vil oppnå en fin farge på kort tid, er Facial Bronzing Mist perfekt! Misten kan sprayes på om dagen, gir umiddelbare og naturlige resultater og tørker raskt inn i huden. 

Briogeo Avocado Hair Mask (29 ml)

Med avokado, kiwi og kakaosmør, hjelper denne hårmasken med å kapsle fuktighet og tilsette  antioksidanter i håret ditt.  Dette gir deg et glatt, skinnende og fuktig resultat fra rot til tupp!

● DermaCeutic Sun ceutic (50+ SPF, 15 ml)

Denne solkremen for ansiktet er et must i sommer! Sun Ceutic beskytter huden din med 50+ i SPF og er fullpakket med gode mineraler som motvirker pigmentflekker, tegn på aldring og solskader.

Oppdag mer som eleven June Gift

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.