Filter

Singles day

Singels Day på eleven 2020
Singles Day kommer fra Kina og er en av verden største shoppingdager og den er alltid 11/11. Men bare fordi det kalles Singles Day betyr ikke det at du som er i forhold er ekskludert. Alle er velkommen til Singles Day på eleven der vi kommer til å mengder med gode tilbud på hudpleie, sminkem parfyme og hårpleie fra store og kjente varemerker den 11/11. Uansett hvordan du bor, tror vi du bør unne deg noe fint til deg selv på Singles Day. Vi vil hjelpe deg å finne de riktige produktene for deg slik at det vil være en perfekt match. 

Dette er Singles Day
Singles Day oppsto i Kina på 90-tallet som en motreaksjon på Valentines Day, for å feire alle som er singel. At høytiden faller på 11/11 ble bestemt fordi det var så mange 1 og er perfekt for en fest der singler feires. Dagen oppsto ved Nanjing University og spredte seg deretter i Kina. I begynnelsen ble dagen feiret  av unge menn, men er nå feiret av begge kjønn. Som et forsøk på si adjø til singellivet så er det vanlig med blind dates på Singles Day. Og på noen universiteter er holdes det singelfester. Men dagen har også gått fra å være en dag når du feirer singler til å bli en av verdens største shoppingdager, hvor du kan kose deg ekstra, uavhengig av om du er i et forhold eller ikke. Nå feirer man dagen også utenfor Kinas grenser. Det er ikke bare alle som er singel som feirer dagen, men også de som er i et forhold.

Singels day er en av verdens største shoppingdag
Det er faktisk Singles Day som er en av de største online. Alibaba som er den største handelsplattformen i Kina selger for milliarder i 24 timer under Singels Day. 

Hold deg oppdatert
Følg eleven på Facebook, Instagram og abonner på vårt nyhetsbrev for å ikke gå glipp av viktig informasjon og Singels Day 2020 og våre fantastiske tilbud. Vi ses på Singels Day på eleven!