Lancôme
Teint Miracle Air De Teint Foundation

Utgått Fri frakt over 199 kr
Farge : 02 Beige Lys Rosé 30 ml
Produktet har utgått og kan ikke lenger bestilles.
Produktet har utgått og kan ikke lenger bestilles.
Beskrivelse

Lancôme Teint Miracle Air de Teint Foundation er en flytende foundation, "vektløs" og naturlig matt foundation med solfaktor 15. Miracle Air de Teint er så lett at de fleste knappt kjenner at de har den på og mange glemmer at de faktisk bærer en foundation.

Hemmeligheten til den nakne følelsen er at den inneholder et uvanlig fint pudder som er mye lettere enn de som vanligvis brukes i foundations. De fleste foundations inneholder en kombinasjon av vann, oljer og fyldige pudderartikler, men de som finnes i Miracle Air de Teint er nyskapende, fra en helt ny generasjon og 25 ganger lettere enn de som vanligvis brukes. Den har en unik letthet og er fyllt med med tusenvis av mikroskopiske hull som lar luften sirkulere fritt, hvilket gjør at det slippes inn dobbelt så mye lys.

Huden får en fantastisk glød og en ren, naturlig utstråling som også demper fargeforskjeller og ujevnheter. Miracle Air de Teint har en innebygget pipett i lokket som sikrer riktig dosering hver gang.

Innhold: 30 ml

Ingredienser

Dimethicone,Cyclohexasiloxane,Linalool,Iron Oxides,Butylphenyl Methylpropional,Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde,Limonene,Tocopheryl Acetate,Tin Oxide,Isododecane,Disteardimonium Hectorite,Propylene Carbonate,Aluminum Hydroxide,Synthetic Fluorphlogopite,Rosa Canina Fruit Oil,Magnesium Silicate,Disodium Stearoyl Glutamate,PEG-10 Dimethicone,Parfum/Fragrance,CI77492,Aqua/Water,CI77499,Alcoholdenat,Vinyl Dimethicone/Methoxycinnamate,Ruscus Aculeatus Extract/Ruscus Aculeatus Root Extract,Silca Silylate,Hexyl Cinnamal (May contain: CI77491,CI77891/Titanium Dioxide)

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.