bareMinerals
Original SPF15 Foundation

(35 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt
395 kr
395 kr
Variant : Fairly Light 8 g
Beskrivelse

En naturlig mineral-foundation med en lett konsistens som etterlater et naturlig og friskt resultat. Denne bareMinerals-klassikeren samarbeider med huden og gir et friskt, jevnt resultat samtidig som den skjuler fine linjer, ujevnheter, urenheter og rødme i ansiktet.

Pleiende mineraler forebygger tørr hud og hudirritasjoner, samtidig som SPF-beskyttelsen motvirker hudens aldring. Passer alle hudtyper, også følsom og uren hud. Med 100 % naturlige, høykvalitive mineraler som gir deg en frisk, naturlig hudtone med fin glød som varer hele dagen.

  • 100% naturlige ingredienser.

  • Forbedrer hudens struktur.

  • SPF 15.

  • Beskytter hudens fra ytre påkjenninger.

  • Demper/reduserer rødhet og irritasjon.

  • Passer alle hudtyper.

Innhold: 8 g

Bruk

1. Swirl

Lag hull med noe kvasst, for eksempel en nål, i det tynne, beskyttende plastdekselet i krukken og kakk ut en liten mengde foundation i lokket. Bruk en Flawless Face Brush som du rører litt og jobber inn foundationen med myke bevegelser til den absorberes av børsten. For et mer dekkende resultat, bruk en kabukibørste.

2. Tapp

Slå - tapp - forsiktig av eventuell overflødig foundation mot lokket. Det er viktig for sluttresultatet at det ikke er noen synlige resultater igjen på utsiden av børsten når foundation påføres.

3. Buff

Buff - børst med sirkulerende og sveipende bevegelser til du er fornøyd med resultatet. Om du har synlige porer eller fine linjer, sveip over disse områdene til slutt.

Artikkelnummer: 8122
Ingredienser

Mica,Titanium Dioxide (CI 77891),Bismuth Oxychloride (CI 77163),Zinc Oxide (CI 77947),Iron Oxides (CI 77491,CI 77492),CI 77491,CI 77492,Iron Oxides (CI 77489,Iron Oxides (CI 77499,CI 77491)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Oppdag mer som Original SPF15 Foundation

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet