Yves Saint Laurent
Top Secrets Instant Moisture Glow

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 105 kr

420 kr 525 kr

Du sparer 105 kr

420 kr 525 kr

Farge : 40 ml
Beskrivelse

Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow er en fuktighetskrem som både gir belyst hudtone og tilfører fuktighet i opp til 72 timer. Top Secrets Instant Moisture Glow er en hudpleieserie for makeup-elskere som forbedrer makeupen samtidig som huden kjennes silkemyk.

En hybridformula som matcher den moderne kvinnen og som kan appliseres alene eller før/etter din foundation. I dagens verden er tiden verdifull, kravene er store og den rette balansen mellom jobb og fritid er vanskelig og oppnå. Top Secrets Instant Moisture Glow gir kvinner uniddelbare resultater som man kan se og kjenne.

Innhold: 40 ml

Tre forskjellige bruksområder:

Det perfekte produktet for å oppnå feilfri belysning av huden. Top Secrets Instant Moisture Glow har en intensiv fugtighetsgivende formula som gir en umiddelbar, langvarig silkemyk følelse til din hud.

Bruk før din makeup: Top Secrets Instant Moisture Glow kan brukes som en primer. Dens blur-effekt minimerer synligheten av skavanker, gjør sminkningen lettere og gir en forsterket belysning av huden.

Bruk etter din makeup: Top Secrets Instant Moisture Glow er et bra produkt å bære på hele dagen, den kan brukes når som helst ovenpå makeupen når du kjenner at du trenger det. Påføres over din foundation for å umiddelbart gi huden et strålende silkemyk resultat.

Bruk alene: Top Secrets Instant Moisture Glow kan brukes alene for et strålende silkemykt resultat.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet