Bare 3 igjen Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
175 kr Anb. pris 185 kr
175 kr Anb. pris 185 kr
Variant : Summer
Passer sammen med
MARIA ÅKERBERG
Beskrivelse

Blush Summer er en pudderrouge i en kald, lilla nyanse. Få makeuptriks fungerer så godt som å tilføre ansiktet farge og glød med rouge. En Blush fra MARIA ÅKERBERG ødelegger ikke resultatet av din naturlige hudpleie. Det er en plante- og mineralbasert rouge som gir en vakker og holdbar farge, samtidig som den pleier huden og lar den puste. Våre Blush inneholder mye pigment og ikke mer olje og voks enn nødvendig. Derfor er de svært drøye.   Pakningen inneholder 2,5 g Blush Summer. Produktet er naturlig selvkonserverende.

Artikkelnummer: 43874
Ingredienser

Talc, Magnesium Stearate, Silica, Ethylhexyl Palmitate. +/- Mica, Cl 77891 (Titanium Dioxide), Cl 77491 (Iron Oxide), Cl 77492 (Iron Oxide), Cl 77499 (Iron Oxide), Cl 77288, Cl 77007, Cl 77510.

Dosering og bruk

Påfør Blush i en rett linje på kinnbeinet for å gi ansiktet et løft. Påfør aldri rouge nær nesen. Tips! Legg to fingre inntil nesevingen for å markere den overflaten som ikke skal ha rouge. Smil, slik at kinneplet blir rundt, og påfør rougen lett. Bruk raske, små sirkelbevegelser på den runde formen. Påfør Blush med vår Blush Brush. I dagslys trenger du bare litt Blush. Om kvelden kan det hende du må påføre mer. Blush Summer kan også brukes som øyenskygge.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.