MARIA ÅKERBERG
Blush Rosy Red Refill Magnetic

Bare 2 igjen Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
139 kr
139 kr
Variant : 24 g
Kampanje

Månedens klubbtilbud: Facial Cleansing Brush ved kjøp av hudpleie/sminke for 999 kr! Bli medlem og logg inn for å ta en del av tilbudene. Angi koden GLOW i kassen.

Passer sammen med
MARIA ÅKERBERG
Beskrivelse

Dette er en magnetisk refill som kan brukes i vår Magnetic Makeup Case. Blush Rosy Red er en høypigmentert pudderrouge i en kald, bringebærrød nyanse uten skimmer. Passer utmerket for deg som vil ha klassisk røde kinn. Få makeuptriks fungerer så godt som å tilføre ansiktet farge og glød med rouge. En Blush fra MARIA ÅKERBERG ødelegger ikke resultatet av din naturlige hudpleie. Det er en plante- og mineralbasert rouge som gir en vakker og holdbar farge, samtidig som den pleier huden og lar den puste. Våre Blush inneholder mye pigment og ikke mer olje og voks enn nødvendig. Derfor er de svært drøye.   Pakningen inneholder 2,5 g Blush Rosy Red. Produktet er naturlig selvkonserverende.

Artikkelnummer: 102294
Ingredienser

Talc, Magnesium Stearate, Silica, Ethylhexyl Palmitate. +/- Mica, Cl 77891 (Titanium Dioxide), Cl 77491 (Iron Oxide), Cl 77492 (Iron Oxide), Cl 77499 (Iron Oxide), Cl 77288, Cl 77007, Cl 77510.

Dosering og bruk

Påfør Blush i en rett linje på kinnbeinet for å gi ansiktet et løft. Påfør aldri rouge nær nesen. Tips! Legg to fingre inntil nesevingen for å markere den overflaten som ikke skal ha rouge. Smil, slik at kinneplet blir rundt, og påfør rougen lett. Bruk raske, små sirkelbevegelser på den runde formen. Påfør Blush med vår Blush Brush. I dagslys trenger du bare litt Blush. Om kvelden kan det hende du må påføre mer. Blush Rosy Red kan også brukes som øyenskygge.

Oppdag mer som Blush Rosy Red Refill Magnetic

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.