Lancôme
Custom Drops

Utgått Fri frakt over 199 kr
Farge : Champagne Glow
Produktet har utgått og kan ikke lenger bestilles.
Produktet har utgått og kan ikke lenger bestilles.
Andre farger :
Beskrivelse

Oppdag Custom Drops fra Lancôme! Disse herlige dråpene kan brukes på to forskjellige måter avhengig av hva du ønsker for finish oh resultat. Du kan enten blande noen dråper i din foundation for en luksuriøs glød og finish, du kan også påføre noen dråper rett på huden for en mer intensiv- og nøyaktig contouring/highlighting-effekt. På den måten kan du skape en ny foundationrutine hver dag! Lancôme Custom Drops kommer i fire nyanser for uendelige muligheter.
Champagne Glow fremhever hudens naturlige utstråling med en sprudlende perlenyanse. Bland en dråpe med din foundation for en lett, naturlig glød eller bruk den som en highligter på kinnben, langs neseryggen og på amorbuen for å skape en strobing-effekt.
Rose Glow er perfekt for å forsiktig markere ansiktskonturene og kan ikke blandes med din foundation for å tilføre et friskt og vakkert roseskimmer. Deb er også perfekt for å fremheve ansiktstrekkene hvis du har litt mørkere hudtone.
Golden Glow gir en vakker, solkysset hud. Bland en dråpe med din foundation for å få en gylden glød - har du olivenfarget hud eller en mørkere hudtone blir nyansen utrolig vakker som highlighter.
Bronze Glow skulpterer lett og nøyaktig ansiktskonturene, makerer de beste trekkene på middel til lyse hudtoner og skaper en contouring-effekt. Har du en mørkere hudtone kan du blande en dråpe med din foundation for å fremheve hudens naturlige glød.

 

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.