Lancôme
24H Drama Liqui-Pencil

Bare 3 igjen Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
255 kr
255 kr
Variant : 08
Kampanje

Månedens klubbtilbud: Facial Cleansing Brush ved kjøp av hudpleie/sminke for 999 kr! Bli medlem og logg inn for å ta en del av tilbudene. Angi koden GLOW i kassen.

Beskrivelse

Få dramatiske øyne hele dagen med Drama Liqui-Pencil eyeliner som varer opptil 24 timer.

Disse ultraglidende gel-eyelinerne gir en intens farge med lang holdbarhet i ett strøk, med en rekke matte, metalliske og glitterfinisher.

Med sin unike gelformel gir denne holdbare eyelineren den kraftige fargen til en flytende liner men med den enkle påføringen til en blyant. Teksturen, som er rik på rene fargepigmenter, kan gnis utover mens den påføres, den setter seg raskt, og når den først er herdet, gnis den ikke utover eller beveger seg, og har ekstrem holdbarhet.

Påfør lineren med lette strøk for feilfrie, nøyaktige linjer, eller for å duse ut for en umiddelbar øyenskygge eller smokey eye-effekt

- Dobbelt polymerkompleks gjør at formelen fester seg til huden, slik at den ikke flasser (24 timers bruk, vannfast)
- Volatile Gliding Oil for en nærende fargerikhet og pigmentmengde som legger seg på øyelokket
- Myk voks som smelter på huden for en kremete, enkel glid og tekstur som kan blendes
- Beriket med myke, smidige oljer for en fløyelsaktig følelse og komfortabel bruk hele dagen


- Påfør lineren så nær vippene som mulig for en tett linje, eller øk gradvis og bygg opp en dramatisk cat-eye- eller smokey eye-makeup.
- Bruk tuppen av blyanten til å fylle ut eventuelle åpninger mellom vippene.
- Gnis ut umiddelbart etter påføring når du vil ha en myk eller smokey look, siden denne geleeyelineren er svært vannfast og setter seg raskt.

Tips fra proffene!

De med brune øyne kan prøve de varme og gylne tonene som blå (#6 Parisian Night), lilla (#7 Purple Cabaret) og blågrønn (#5 Seine Sparkles).
De med grønne øyne kan tegne opp den nedre vippekanten med svart for å korrigere rødhet, og prøve lilla (#7 Purple Cabaret), oliven (#3 Green Metropolitan) og kobber (#2 French Chocolate) nyanser.
De som har blå øyne, kan prøve brune og bronsefargede toner samt gull (#4 Leading Lights) eller marineblå (#6 Parisian Night).

Artikkelnummer: 96807

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.