Maybelline
Sky High Mascara

(5 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
131 kr * Anb. pris 199 kr
131 kr * Anb. pris 199 kr
Variant : Black 7,2 ml
Kombinere produkten ovenfor og få rabatt
Beskrivelse

Sky High mascara for et inntrykk av himmelhøye vipper fra alle vinkler! Lash Sensational Sky High mascara gir masse volum og uendelig lengde. Unik fleksibel og lang mascarabørste som føyer seg etter vippene for å gi volum og lengde til hver enkelt vippe fra rot til tupp. Formelen, som er beriket med bambusekstrakt og fiber, gir lange, fyldige vipper som føles lette. Velegnet til sensitive øyne. Lett å fjerne.

Artikkelnummer: 90419
Dosering og bruk

  1. Start med å rense og tørke vippene for å fjerne eventuell gammel mascara og for å sørge for at vippene er rene og tørre før du påfører Sky High mascara.
  2. Rist børsten forsiktig for å fordele mascaraen jevnt på børsten.
  3. Hold børsten inntil vippekanten og begynn å påføre mascara ved roten av vippene. Beveg børsten forsiktig frem og tilbake mens du jobber deg oppover vippene.
  4. Påfør flere lag for mer volum og lengde. Vent noen sekunder mellom hvert lag for å la mascaraen tørke litt før du legger på mer.
  5. For å få mest mulig ut av Sky High mascara, kan du også bruke en vippekam for å fjerne eventuelle klumper og for å separere vippene.
  6. Husk å fjerne mascaraen før du går og legger deg for å unngå å irritere øynene og for å sørge for at vippene holder seg sunne og sterke.

Oppdag mer som Sky High Mascara

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet