Anastasia Beverly Hills
Brow Powder Duo

(18 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
267 kr * Anb. pris 295 kr
267 kr * Anb. pris 295 kr
Variant : Soft Brown 2 g
Beskrivelse

Anastasia Beverly Hills Brow Powder

Få vakre og naturlige øyenbrynseffekter med Anastasias bestselgende øyenbrynspudder – Brow Powder Duo.Med dette produktet skaper du enkelt naturlige bryn med lett til middels dekkende effekt. Pudderet legger seg perfekt i hårstråene og er designet for å være helt kladdefri. Hvert produkt består av to forskjellige farger for å gjøre det enklere å skape den perfekte øyenbrynsnyansen. Du kan for eksempel legge den lyse skyggen over hele brynet for deretter å fylle inn halen på øyenbrynet med den mørkere nyansen. Påfør ved hjelp av Anastasias Brush nr 15 eller Brush nr 7 og bruk med fordel Brow Fix Primer før pudderet og det kommer til å feste seg enda bedre og sitte på enda lenger.

Brow Powder Duo er tilpasset til alle slags hudtyper og hårnyanser og går også an å bruke som øyenskygge.

Farge: Soft Brown

Artikkelnummer: 56979
Bruk

"Dypp" børsten i pudderet og bruk korte, lette drag for å fylle i øyenbrynene. Påfør først den mørkere fargen for å fylle i der øyenbrynene er tynne og så med den lysere nyansen over hele øyenbrynet.

Ingredienser

Methylparaben,Butylparaben,Propylparaben,Tocopherol,Silica,Titanium Dioxide (CI 77891),Ascorbyl Palmitate,Talc,Zinc Stearate,Nylon-12,Ethylhexyl Palmitate,Sodium Dehydroacetate,Methicone,Ultramarines (CI 77007),Boron Nitride,CI 77492,Magnesium Myristate,Iron Oxides (CI 77499,May Contain (+/-),CI 77491)

Oppdag mer som Brow Powder Duo

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet