Anastasia Beverly Hills
Brow Primer

(2 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
265 kr
265 kr
Variant : 2.55 g
Beskrivelse

Anastasia Beverly Hills Brow Fix Primer

Anastasias eksklusive øyenbrynsvoks i en praktisk penn. Voksens formel fester hårstråene og holder brynene på plass lenge. Brow Fix kan også brukes som en usynlig leppeblyant før du har på leppestift og for å forvandle øyenskyggen til en liner.

Brow Fix kan også brukes for å minimere synligheten av fine linjer og rynker i øyekrokene. Men det primære bruksområdet er som en primer før man har på Brow Powder Duo for å gi en mer subtil og definert look som varer lenger.

Artikkelnummer: 55953
Bruk

Påfør forsiktig Brow Fix pencil over fylte eller rene umalte bryn. For et sofistikert og definert resultat, påfør etter at du har brukt brynpudder eller brynpenn. Bonus tips: Pennen fungerer utmerket som en usynlig leppe-penn før du legger på en leppefarge.

Ingredienser

Methylparaben,Propylparaben,Caprylic/Capric Triglyceride,Octyldodecanol,Polyisobutene,Cetyl Palmitate,Ascorbyl Palmitate,Talc,Propylene Carbonate,Myristyl Alcohol,Stearalkonium Hectorite,Aloe Barbadensis Leaf Extract,Tocopheryl,VP/Hexadecene Copolymer,Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/Candelilla Cera,glycine soja (soybean oil),Microcristalline Wax/Cera Microcristallina,Myristyl,Lactate

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet