Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt
249 kr
249 kr
Farge : 2.55 g
Beskrivelse

Anastasia Brow Fix

Anastasia´s ekslusive Brow Wax er forvandlet til en praktisk penn. Dette multiproduktet holder øyenbryn på plass og mye, mye mer. Brow Fix kan brukes som en usynlig leppe-penn og påføres på leppene før leppefargen. Du kan også bruke pennen til å gjøre om din øyenskygge til en liner, linjer da vipperaden med Brow Fix og bruk så en vinklet børste med farge på og fyll i. For å minimere fine linjer og rynker rundt øyene, påfør pennen ved øyets ytterkant. Den kan brukes sammen med øyenbrynsfarge eller bare som en brynfyller. Aller best fungerer den etter at du har påført pudder eller penn og definert dine øyenbryn.

  • Fargeløs fast geléstift.

  • Holder øyenbryn på plass.

  • Perfekt etter bruk av Brow Powder eller Brow Pencil.


Innhold: 2,55 g

Bruk

Påfør forsiktig Brow Fix pencil over fylte eller rene umalte bryn. For et sofistikert og definert resultat, påfør etter at du har brukt brynpudder eller brynpenn. Bonus tips: Pennen fungerer utmerket som en usynlig leppe-penn før du legger på en leppefarge.

Ingredienser

Methylparaben,Propylparaben,Caprylic/Capric Triglyceride,Octyldodecanol,Polyisobutene,Cetyl Palmitate,Ascorbyl Palmitate,Talc,Propylene Carbonate,Myristyl Alcohol,Stearalkonium Hectorite,Aloe Barbadensis Leaf Extract,Tocopheryl,VP/Hexadecene Copolymer,Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/Candelilla Cera,glycine soja (soybean oil),Microcristalline Wax/Cera Microcristallina,Myristyl,Lactate

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.