Anastasia Beverly Hills
Brow Wiz Skinny Brow Pencil

(63 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt
275 kr
275 kr
Variant : Dark Brown 0.08 g
Beskrivelse

Denne brynpennen gir en ultra-fin linje og er ideell for å fylle i øyenbrynene med. Den gir dine bryn et langvarig naturlig utseende av små hårstå. Her får du en blyant og brynbørste i samme produkt, noe som gjør at den er enkel og smidig å bruke for å forme perfekte bryn. Den har også en innfellbar spiss noe som gjør at den alltid er beskyttet og ikke trenger å kvesses.

  • Dermatologisk testet.

Bruk

Tips: For best resultat, bruk korte drag og jobb med lett hånd for å fylle i brynene. Påfør farge med pennen og børst gjennom for et jevnt og naturlig utseende.

Ingredienser

Phenoxyethanol,Stearic Acid,Caprylyl Glycol,Tocopheryl Acetate,Titanium Dioxide (CI 77891),Hydrogenated Coco-Glycerides,Zinc Stearate,Hexylene Glycol,Iron Oxides (CI 77491,CI 77492,Ferric Ferrocyanide (CI 77510),CI 77499),Polyglyceryl-2 Triisostearate,HYDROGENATED SOYBEAN OIL/HYDROGENATED GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL,HYDROGENATED VEGETABLE OIL/HYDROGENATED HUILE VÉGÉTALE,COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA,MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: MICA

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Oppdag mer som Brow Wiz Skinny Brow Pencil

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet