By Terry
Hyaluronic Hydra-Powder Palette N2 Medium to Warm

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
579 kr
579 kr
Variant : 10 g
Beskrivelse

6 sminkefordelar i eitt. Mattar, jamnar ut, dekkjer, viskar ut overgangar, markerer og framhevar konturane til ein perfekt skulpturert utsjånad. 4 silkeaktige, matte pudder. Pudder som dekkjer og er enkle å bruke. Tilgjengeleg i 2 fargeharmoniar, Lys-Medium og Medium-Mørk. Vegansk og rein formel.

Det allsidige og heilt nye utvalet av fargar gir 6 effekt- og hudpleiefordelar i ein formel. Pudderet gjer huda mattare, med ein mjukgjerande verknad som fyller og jamnar ut rynkene og dei fine linjene. Formelen framhevar konturane i ansiktet og definerer ansiktstrekka samstundes som ansiktsfargen/teinten blir jamnare og skaper ei perfekt og lytefri hud. Pudderet syrgjer for at sminka sit godt, og lenger, i ansiktet. Fargepaletten gir eit perfekt resultat samstundes som pudderet pleiar huda di med hyaluronsyre som held på fukt.

UNIK FORMEL Med hyaluronsyre og fargestoff som varer lenge, held formelen på fukt og endrar på fargar utan at huda di tørkar ut. Micaperler, sfærisk pudder og fyrsteklasses fargestoff gir langvarig effekt og strålande, feilfri og matt finish.

RESULTAT Den lette formelen gjer huda mattare, fyller og jamnar ut rynkene og dei fine linjene og gir ein perfekt finish med ein feilfritt skulpturert utsjånad. Huda blir fullkomen og fin.

Artikkelnummer: 97792

Oppdag mer som Hyaluronic Hydra-Powder Palette N2 Medium to Warm

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.