Blinc
Heated Lash Curler

Midlertidig utsolgt Fri frakt over 199 kr
315 kr
315 kr
Farge :
Beskrivelse

Blinc Heated Lash Curler

Heated Lash Curler er en helt ny vippetang som lett og forsiktig bøyer vippene ved å bruke varme. Ifølge magasinet Elle så elsker Kate Moss den.

Den praktiske utformingen gjør den enkel å bruke og ta med seg (selv i de minste vesker). Blinc Heated Lash Curlers temperaturkontroll og designede beskyttelse gjør den enkel og sikker å bruke. Alt du trenger er et standard batteri (AAA), som er inkludert i pakken.

Varme har lenge vært brukt til å krølle håret på hodet, det er den samme metoden som brukes her for å bøye øyenvippene. Husk at alle har forskjellige vippehår og for de med f.eks tykkere vipper tar det lengre tid for å oppnå ønsket resultat, gjenta prosedyren inntil vippene når den ønskede formen. Husk å bøye vippene før mascara påføres.

Bruk

  1. Ta av lokket som beskytter 'curlern'
  2. Ta ut rengjøringsbørsten fra curlern før du begynner.
  3. Åpne batteridekselet ved å skyve den bort fra 'curlern', sett inn et batteri og forsegl luken.
  4. Start 'curlern' og vente til LED-indikatoren skifter farge fra rødt til gult. Sørg for at den blir varm før du bruker den.
  5. Begynner å bøye vippene i midten og deretter ta vippene på hver side. Børst oppover mens du trykker på curlerns oppvarmer kam i tre sekunder. Fortsett å børste oppover og holde curlern på tuppene av vippene og forsiktig press vippene tilbake og holde dem der i ytterligere tre sekunder. Prøv deg frem med ulike mendge trykk på vippene.
  6. Gjenta denne prosessen til du har oppnådd ønsket bøy på vippene.
  7. Slå av curlern når du er ferdig og sett dekselet tilbake på kammen.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.