Bare 1 igjen Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
295 kr
295 kr
Variant : A26 7 g
  • Månedens klubbtilbud: 100 kr ved kjøp over 1000 kr! Bli medlem og logg inn for å ta en del av tilbudene. Angi koden CLUB i kassen.

Beskrivelse

A26 Pro Brush – Crease Blending Brush HVA DET ER: Anastasia Beverly Hills A26 Pro Brush er en liten, rund, myk børste med syntetiske fibre som er ideell for sømløs blanding av pudder og mykgjørende produkter på øyne og ansikt. Bruk denne børsten til å blende og spre kanter mykt. HVORFOR DU VIL ELSKE DEN: • Liten størrelse og rund form lar deg blende i sirkulære bevegelser for en sømløs finish • Førsteklasses syntetiske fibre gjør denne børsten perfekt for myk blending og diffusjon av pudder og mykgjørende produkter på øyne og ansikt • Størrelsen på børsten passer perfekt på de høyeste punktene i ansiktet og området under øynene, noe som gjør den ideell for presis plassering av highlighter og concealer • Grusomhetsfri Hvordan bruke den: • Bruk A26 Pro Brush for å sømløst polere og blende konturprodukter rundt nesen. • Børstens tettpakkede fibre blender lett mykgjørende produkter. • Bruk A26 Pro Brush til å polere og blende ut pudderproduktet på huden, og spre produktet med maksimal kontroll. • Kan brukes våt eller tørr. • De supermyke fibrene jobber delikat rundt øyeområdet, noe som gjør det ideelt for sensitive hudtyper. Produktkoblinger: Single Eye Shadow Øyenskyggepalett Stick Foundation Contour Powder Kit

Artikkelnummer: 113931
Dosering og bruk

SLIK GJØR DU: BRONZER: Definer og fremhev trekkene dine ved å påføre bronzeren langs hårfestet, i tinningene, på kinnbena og langs kjevelinjen. Påfør den lett over hele ansiktet for å skape en naturlig, solkysset look. Ta effekten til neste nivå ved å legge den på nesetippen og langs nesen for å få ekstra definisjon. HIGHLIGHTER: Skap glød ved å påføre den på toppen av kinnbena, neseryggen og nesetippen, innerst i øyekroken, øverst på brynsbenet, på amorbuen og på kragebenet. Påfør flere lag hvis du ønsker sterkere effekt! BLUSH: Fremhev trekkene dine og få naturlig farge i kinnene ved å påføre den midt på kinnene og blende ut mot hårfestet. Du kan også sveipe over neseryggen for å skape en frisk, ungdommelig look. Profesjonelle tips o Spray A23 Pro Brush med Dewy Set Setting Spray når du påfører Highlighter for å skape en intens effekt. o Bland skyggene for å skape din egen farge.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.