Real Techniques
Pro-Matte Poreless Perfection Kit

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
249 kr
249 kr
Beskrivelse

Løft sminken din med Pro-Poreless Perfection Kit. Pro-Poreless Perfection Kit dekker alle dine behov for en look som varer! Gjør disse 3 svampene til din enkle, hverdagslige hudpleie + makeup-rutine, og du vil holde deg glansfri hele dagen.

Miracle Cleanse Sponge er infusert med probiotika for å roe ned og balansere huden samtidig som den gir fuktighet. Kombineres med en ansiktsrens for å fjerne urenheter og polere porene, noe som resulterer i myk, glatt hud for en jevn sminkepåføring.
Miracle Airblend Sponge har ny memory foam-teknologi som omfavner hudoverflaten for en naturlig, glansfri finish. Bruk sammen med hvilken som helst foundation og bruk tørr for en fyldigere dekning.
Bruk Miracle Powder Sponge med dens fløyelsmyke materialer som gir maksimal settingsopptak for en myk, filtrert finish som varer. Kombiner med et hvilket som helst pudderprodukt.

Artikkelnummer: 109508
Dosering og bruk

Miracle Cleanse: Våt svamp, påfør rengjøringsmiddel, masser i ansiktet og skyll.
Miracle Airblend Sponge: Bruk en spiss tupp for å prikke på concealer under øynene og over ufullkommenheter. Bland med klapp- og sprettbevegelser med den avrundede siden. Bruk den flate kanten til å konturere rundt øynene og dekke nesen der det er ønskelig.
Miracle Powder Sponge: Sømløst sett pudderfoundation for en matt base. Avrundet side for blanding, flat kant for baking, spiss tupp for dekning, tapp, sprett, blend. Bruk våt eller tørr med pudder.

Oppdag mer som Pro-Matte Poreless Perfection Kit

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.