search

Veganske produkter

Fra vårt brede skjønnhetssortiment finner du mengder av veganske produkter, hvor produktene ikke er testet på dyr eller inneholder animalske ingredienser. Generelt sett sørger også produksjonsfirmaene for at produksjonen og innpakning er er miljøvennlig og gjenvinnbart.

Men hvilken ingredienser er brukt da? Når det kommer til veganske skjønnhetsprodukter, så har de animalske ingrediensene blitt erstattet med økologiske plantebaserte ingredienser. F.eks så er veganske produkter perfekt for deg med sensitiv hud, da produktene inneholder færre ingredienser som kan irritere huden.

Maria Nila er ett av våre veganske merker som tilbyr 100% vegansk hårpleie, her finner du vegansk sjampo, vegansk balsam og andre veganske hårpleieproduktere. Bulldog Skincare Line For Men er et annet merket som inneholder fantastiske naturlig ingredienser, hvor firmaet har valgt å legge mye oppmerksomhet rundt deres valg av ingredienser og vil at man skal bry seg like mye om deres hudpleie som maten man spiser. I vårt sortiment finner du flere veganske neglelakker, som f. Eks. Treat Collection eller Deborah Lippmann. Vi har også vegansk makeup, vegansk hårpleie og vegansk hudpleie.

Vegansk Hudpleie
Vegansk Makeup
Vegansk Hårpleie
      969 produkter