search

Wet n Wild
ColorIcon Eyeshadow Palette, Comfort Zone

Wet n Wild ColorIcon Eyeshadow Palette, Comfort Zone
Tips en venn
ColorIcon Eyeshadow Palette inneholder høypigmenterte skimmerskygger som kan mixes og matches for en variert dag-til-natt look. Les mer her

Wet n Wild ColorIcon Eyeshadow Palette, Comfort Zone

ColorIcon Eyeshadow Palette inneholder høypigmenterte skimmerskygger som kan mixes og matches for en variert dag-til-natt look.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI ANBEFALER
Oppdag lignede produkter som vi tror at du vil like
RELATERTE PRODUKTER
Se hvilke produkter andre har kjøpt
Gi karakter til dette produktet

Wet n Wild ColorIcon Eyeshadow Palette, Comfort Zone

Gjennomsnittlig (4.0): 4/5
Du må være innlogget for å skrive en vurdering. Vennligst logg inn nedenfor.
Logg inn
Glemt passordet?
5/5En av mine favoritter!
2017-07-26 av: Anja A (alder: 15-24, photographymakeupfashion.blogg.no)
dette er en vidunderlig palette. Den er pigmentert, (nesten) alle fargene er utrolig myke og kremete i konsistens, og de glir på øynene utrolig lett. De er enkle og blende ut, og passer for alle! (så lenge du liker fargene)
Den eneste fargen som er litt vanskeligere å jobbe med er den svarte på høyre side (nest nederst), men selv om den ikke er like kremete, er den lett å bruke, og må bare bygges opp litt i intensitet!
Rekommenderas till: Alle
Var denne anmeldelsen nyttig? Logg inn for å stemme