Hugo Boss
Hugo Just Different EdT

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt
619 kr
619 kr
Farge : EdT 75 ml
Beskrivelse

Denne duften kombinerer friskhet og fasthet med en myk og varm, maskulin basis. Flasken er inspirert av den originale Hugo Man EdT, men vil denne gangen i en matt svart maskulin flaske med en status som gjenspeiler unge menn med stil.

Toppnoter er basert på frosne mintnotater som kjøler og stimulerer sansene. En lett og fruktig karakter i hjertet kombinerer fresia med basilikum og koriander som blander seg med en myk, maskulin base i en blanding av patchouli, kasjmir, oilbanum og labdanum. Dette skaper en rik og tørr, men myk og tilhørende lukt.

  • Lansert i 2011.

Doftnoter

Toppnoter

Iskalde mynteblader.

Hjertenoter

Freesia, Basil & Koriander.

Basenoter

Musk, Kashmir, krydret og treaktige aromaer.

Ingredienser

Aqua (Water),Parfum (Fragrance),BHT,Linalool,Citral,Coumarin,Limonene,Alpha-Isomethyl Ionone,Geraniol,Citronellol,Eugenol,Diethylamino Hydroxybenzol Hexyl Benzoate,Butylpheny Methylpropional,Alcohol Denat,Ethylhexyl Methoxicinnamate

Alcohol Denat, Aquai(Water), Parfum (Fragrance),iEthylhexyl Methoxicinnamate, DiethylaminoiHydroxybenzol Hexyleleven.se Benzoate,iBHT, Limonene, Linalool,iButylpheny Methylpropional, Geraniol,lAlpha-Isomethyl Ionone, Citral,lCitronellol,eleven.se Coumarin, Eugenol.

Vær oppmerksom på at ingredienser er hentet fra produktet eller levert av produsenten i produktet til vår butikk. Produktets innhold kan i sjeldne tilfeller bli oppdatert etterpå. I tilfelle av allergi eller sensitiv hud, alltid kontrollere produktet før du bruker den eller ta kontakt med kundeservice.

Husk å alltid teste et nytt produkt, påfør på et lite område (for eksempel håndleddet) for å se etter følsomhet før bruk.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.